Kent Haberleri

Üniversiteli öğrencilere bayram şekerinden tatlı müjde! Öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı!

Bayram ikramiyesi tutarı 2023 yılında, artık sadece emeklilere değil, üniversite öğrencilerine de verilecek. Bu yıl için belirlenen bayram ikramiyesi tutarı ise 2000 TL. Hükümet, seçimlere yaklaşırken gençlere yönelik yeni bir düzenleme getireceğini açıkladı

2023 yılı için belirlenen emeklilere ödenen 2000 TL bayram ikramiyesi, üniversite öğrencilerine de verilmeye başlanacak. Hükümet, seçimlere yaklaşırken gençlere yönelik yeni bir düzenleme getireceğini açıkladı. Bu düzenlemeye göre, üniversite öğrencilerine de 1000 TL bayram ikramiyesi verilecek.

AK Parti, seçimler öncesinde birçok düzenleme yaparak EYT mağdurlarını da emekli etmişti. Emekli maaşlarına yapılan zam ile birlikte bu düzenlemeyle EYT mağdurları da emekli olmuştu. Şimdi ise gençleri sevindiren bir haber daha geldi. Bayram ikramiyeleri, üniversite öğrencilerine de verilecek ve tutarı 1000 TL olacak. İşte üniversite öğrencilerine yönelik planlanan bayram ikramiyesiyle ilgili detaylar...

AK Parti, seçimlere hazırlanmak için çalışmalarına başladı. En düşük emekli maaşı 7.500 TL olarak belirlenirken, bayram ikramiyesi tutarı da 2000 TL olarak açıklandı. Nisan ayı itibariyle emekliler ve EYT'li emekliler de maaşlarını almaya başladı. Bu sefer de üniversite öğrencileri için sevindirici bir haber geldi. Artık öğrenciler de bayram ikramiyesi alacaklar.

AK Parti'nin seçim beyannamesinde, öğrencileri de kapsayan bir müjde yer aldı. Eğer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu müjdeyi onaylarsa, üniversite öğrencileri de artık bayram ikramiyesi olarak 1000 TL alabilecekler.

İkramiyenin ise bu yıl verilmeyeceği de söylentiler arasında.

BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bayram ikramiyeleri için ödeme tarihlerini duyurdu.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Emeklilere verilecek bayram ikramiyesinin 1100 liradan 2 bin liraya yükseltildi. Buna göre, Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere toplamda 4 bin lira ödeme yapılacak. Bu gelişme, milyonlarca emekli vatandaşımız için sevindirici bir haber oldu.

Satıştan kaldırılan ucuz iPhone 11 karşı konulamaz fiyatı ile Carrefoursa'da! A101, BİM'den sonra şimdi burada!
Kredi borcunu son günü gelmeden ödeyenlere havalara uçuracak flaş bir açıklama geldi!
Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra faturalarla ilgili flaş bir açıklama! Kimliğini alan koşsun!