05 / 09 / 2024

Ünlü analist hem parası olanlar hem de parası olmayanlar için 'fırsat diyorum' diyerek açıkladı!

Ünlü analist hem parası olanlar hem de parası olmayanlar için 'fırsat diyorum' diyerek açıkladı!

Pek çok yatırımcı konut alımı için doğru zaman olup olmadığını araştırırken, analist ve kripto fenomeni Murat Ali Calman “Konut artık fırsat diyorum.. Paranız varsa hemen alın geçin..” diyerek, “Paranız yoksa borsa ve gram altın fırsat diyorum” ifadelerini kullandı.



Konut yatırımları son dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, yeni bir konut yatırımı yapmak isteyenler de konut alması mı yoksa beklemesi mi gerektiğini merak ediyor.

Uzmanlar Temmuz ayında konut satışlarının artış göstermesiyle piyasanın hareketlendiğini söylerken, Analist ve kripto fenomeni Murat Ali Calman da konut almak isteyenler için çok önemli bir paylaşım geldi.

Analist ve kripto fenomeni Murat Ali Calman, https://x.com/calmanmuratali resmi X sosyal medya hesabından  yaptığı paylaşımda “Konut artık fırsat diyorum.. Paranız varsa hemen alın geçin..” diyerek, “Paranız yoksa borsa ve gram altın fırsat diyorum” ifadelerini kullandı.

 

Murat Ali Calman’ın paylaşımı şu şekilde:

Geçtiğimiz yıl insanlar konut uçacak diyordu

Şimdi konut düşecek, faiz kazandırıyor beklentisi yaygın

Piyasa beklentisinin tam tersine hareket edin.. KONUT artık fırsat diyorum.. Paranız varsa hemen alın geçin..

Paranız yoksa borsa ve gram altın fırsat diyorum..

 

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Murat Ali Calman’ın paylaşımına gelen yorumlar…

Konut ve arsa almak için şu an tam zamanı! Uzman isim uyarıyor! Konut fiyatları fırlayacak!

Aile Destek Programı Eylül 2024 ödeme takvimi! Paralar ne zaman yatırılacak? 

Ev sahiplerinden 'yüzde 25 sınırlamasının kaldırılması hataydı' açıklamasına tepki yağdı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön