Ekonomi

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…“Fikir senden, ödül bizden” sloganı ile yapılan çağrı kapsamında, dereceye girenlere çeşitli para ödülleri verilecek

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, faizsiz finans ilkeleri doğrultusunda yatırım fonu, hisse senedi ve sukuk işlemleri yapılabilen ‘TradePlus’ mobil uygulaması için yenilikçi iş fikri olanlara çağrıda bulundu. “Fikir senden, ödül bizden” sloganı ile yapılan çağrı kapsamında, dereceye girenlere çeşitli para ödülleri verilecek. Fikrinn Platformu üzerinden yapılan çağrının, 1 Mart 2023’te sona ereceği bildirildi.

Kuveyt Türk, müşterilerinin yatırım kararı verdiği ve birikimlerini değerlendiği mobil uygulaması TradePlus için ‘Fikrinn Platformu’ üzerinden yapılacak başvrular ile yenilikçi iş fikri olanları bekliyor. Faizsiz finans prensipleri doğrultusunda yatırım fonu, hisse senedi ve sukuk işlemleri yapılabilen TradePlus için yapılan çağrı, Türk Lirası bazlı yatırım araçları ile müşterilerin yatırım işlemlerine yönelik ürün, hizmet, özellik ve ekran menülerine ilişkin tüm öneri ve fikirleri kapsayacak.

İşte, ödül başvurusunun detayları...

İNOVATİF FİKİRLERE TAM DESTEK!

Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ruşen Ahmet Albayrak, katılım finans sektörünün öncü kurumu olarak müşterilerine sundukları inovatif ürün ve hizmetlerin sayısını her geçen dönem artırdıklarını ifade etti. Bu süreçte, müşterilerin fikir ve önerilerini de önemsediklerini ve değer verdiklerini belirten Albayrak, “Sadece müşterilerimiz için değil, herkes için bir ‘yatırım üssü’ olarak konumlandırdığımız TradePlus uygulaması, katılım finans ilkelerine uygun bir şekilde tüm yatırım ürünlerini tek bir mobil uygulamada sunuyor. Bu uygulama, kullanıcılarına, doğru yatırım kararları almada ve birikimlerini verimli şekilde değerlendirme konusunda çok önemli avantaj ve kolaylıklar sağlıyor” diye konuştu.

TRADEPLUS UYGULAMASI NEDİR?

Kuveyt Türk TradePlus uygulaması, banka müşterilerinin yatırım kararı vermesine yardımcı olacak şekilde teknolojik olanaklar ile donatılmış bir yatırım platformu. Uygulamada sunulan yatırım ürünlerinin faizsiz finans ilkeleriyle uyumlu olduğu belirtildi.

TradePlus ile hisse senedi, yatırım fonu ve sukuk işlemleri gerçekleştirmek mümkün. Kullanıcılar, ilgilendikleri yatırım enstrümanlarının fiyatını izlerken, detaylı analizini yapabiliyor ve görsel içerik açısından zenginleştirilmiş haberlerle piyasayı yakından takip ediyor. Ayrıca; hisse senedi verilerini anlık olarak ücretsiz izlerken, ilgilendikleri şirketlere ilişkin özel haber ve fiyat alarmı kurarak en güncel gelişmelerden haberdar olabiliyorlar.

İşte, ödül başvurusunun detayları...

BAŞVURU NEREDEN YAPILACAK?

TradePlus kullanıcılarına yönelik yapılan çağrı kapsamında üretilen yenilikçi fikirleri, https://fikrinn.kuveytturk.com.tr adresi üzerinden 1 Mart 2023 tarihine kadar iletmek mümkün. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda; birinciye 50 bin TL, ikinciye 30 bin TL, üçüncüye 20 bin TL olmak üzere toplamda 100 bin TL para ödülü verileceği bildirildi.