Ekonomi

Ünlü bankadan şok rapor! 'Erdoğan seçilirse dolar 36 TL olur!

İngiliz banka Standard Chartered, deprem sonrası Türkiye ekonomisine, seçimlere ve dolar kuruna ilişkin tahminlerini açıkladı. Banka bünyesindeki ekonomistler Geoff Kendrick ve Farooq Pasha imzasıyla dün paylaşılan “Türkiye’nin belirsiz seçimi” başlıklı raporda olası seçim senaryolarına göre değişen dolar/TL tahminleri de bulunuyor

İngiltere’nin ünlü bankalarından Standard Chartered, depremden seçimler ve ekonomiye ilişkin senaryolar içeren bir Türkiye raporu paylaştı.

Banka bünyesindeki ekonomistler Geoff Kendrick ve Farooq Pasha imzasıyla dün paylaşılan “Türkiye’nin belirsiz seçimi” başlıklı raporda olası seçim senaryolarına göre değişen dolar/TL tahminleri de bulunuyor.

Türkiye’de seçimlerin ekonominin kötüye gittiği bir ortamda yapılacağına ve insani bir krize neden olan son depremlerin öncesinde bile anketlerde hükümete desteğin tarihi düşük seviyelerde olduğuna dikkat çekilen raporda, “Ancak muhalefetin bölünmüş durumu, başkanlık seçiminin sonucuna dair tahmin yapmayı zorlaştırıyor” denildi.

İslam Memiş'ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

Selçuk Geçer: 'Doları olanlar bu tarihi beklesin!'

SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi