04 / 10 / 2024

Ünlü ekonomist Mert Başaran borsanın ne zaman ralli yapacağını açıkladı!

Ünlü ekonomist Mert Başaran borsanın ne zaman ralli yapacağını açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran borsanın ne zaman ralli yapacağını açıkladı. 




Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,04 yükselişle 10.033,67 puandan başladı. Paylaşılan detaylara göre bankacılık endeksi yatay seyrederken, holding endeksi ise yüzde 0,07 değer kaybetti. Sektör endekslerinden en çok kazandıran yüzde 0,35 ile metal ana sanayi olurkeni, en çok gerileyen de yüzde 0,90 ile taş toprak oldu.

Sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul’daki gelişmeler yatırımcıların gündeminden düşmezken ünlü ekonomist Mert Başaran da çok konuşulacak bir paylaşım geldi. 

Mert Başaran resmi X hesabı https://x.com/MertBasaran_inv üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın ne zaman ralli yapacağını açıkladı. 

Mert Başaran’ın paylaşımı şu şekilde:

Borsa ne zaman ralli yapar?
Son 3 yılda etrafınızda borsaya ilk defa girmiş 10 kişiye sorun,herkesten iyi onlar bilir!
Ne zaman onların 9 u bu borsa kötü, paramız enflasyon altında kaldı faize,onlara geçiyoruz dedi pes etti o zaman çıkış başlar!
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Mert Başaran’ın paylaşımına gelen yorumlar:

 

'2.79 konut kredisi faizi ucuz' diyenler için ünlü iktisatçı hesapladı! Kredi ile ev almak isteyenler hemen baksın!

Ziraat Bankası faizleri düşürdü, Vakıfbank konut kredisi faizi ne kadar oldu? 2 milyon TL konut kredisinde müjde!

Dev banka dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön