Kent Haberleri

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

Dolar kurunda meydana gelen dalgalı süreç ile beraber uzman isimler açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Dövizlerde oluşan yoğunluk ile beraber Emlak ve Yatırım Uzmanı Ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan tarihi dolar öngörüsü yapıldı.  Türkiye'de dolar üstünde iki değişik kur oluştu

MAKAS ARALIĞI 1 LİRAYI GEÇTİ

2023 senesi ile beraber süratli bir aşamadan geçen dolar kuru ani çıkışlar ve düşüşler ile beraber yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

Türkiye'de dolar üstünde iki değişik kur oluştu. Tabelada yer alan dolar 19,47 iken döviz veya Kapalıçarşı'da en az 1 TL daha fazla.

 

Dolar kurunda meydana gelen makas aralığı ile beraber işlemler tüm süratiyle devam ediyor. Bugünden itibaren Sıfır Noktası kanalında misafir olan Mert Başaran seçimin ardından doların tahmini erişeceği seviyeyi açıkladı. Seçim ardından doların 25 TL ile 30 TL arasında işlem göreceğine dair yorum yaptı.

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

"DOLARA DEĞİL MALA YATIRIM YAPIN"

Misafir olduğu programda açıklamalar yapan uzman ekonomist dolar kuruna dair öngörülerini açıkladı. Enflasyonun artması ile beraber doların aynı durması durumunda değer kaybettiğini ifade etti. Dolar ücretine takılı kalmamak gerektiğini söyleyen uzman isim şöyle devam etti, para karşılığında alınan ürünlere dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. 

TL'de olduğu gibi dolar kurunda da bir enflasyon olduğunu ve değer yitirebileceğini gözler önüne serdi. Dolar birikimi yapanları ikaz edenuzman isim mal birikimi yapmaya davet etti. Yastık altında 100 dolarınız varsa 100 dolar olarak kalabilir fakat mal ücretleri için aynı durum aynı değildir.

DOLAR O TARİHTE 100 TL OLACAK

Dolar kuru için seçim bittikten sonra öngörüde bulunan uzman isim 25 TL ile 30 TL civarlarına çıkacağını söyledi. Daha ilerisine dairbir tahmin yapan uzman isim tarihi bir rekor ile 100 TL olacağına vurgu yaptı.

Gelecekte bir gün doların 100 TL'ye çıkacağını söyledi. Doların 100 TL olduğu günlerde bir simit 1000 TL'ye satılacağını söyleyerek daha ileri bir tahmin ile Avcılar'da yer alan bodrum katındaki bir dairenin fiyatı 50 milyon TL olacak. dedi.

Rakamı duyanın ağzı açık kaldı! Garanti Bankası başka bankayı tercih edeni pişman edecek

Hanımlar dikkat! Temizlik ve cilt bakım ürünlerine çılgın indirimler geldi!

Veriler tutmadı! Altın yüksekten düşüyor!