26 / 10 / 2024

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih vererek duyurdu! Altın ve dolarda kıyamet 71 gün sonra kopacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih vererek duyurdu! Altın ve dolarda kıyamet 71 gün sonra kopacak!

Yaptığı her açıklama gündeme bomba gibi düşen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altında ve dolarda kıyametin 71 gün sonra kopacağını söyledi.




Pek çok vatandaş, birikimlerini değerlendirmek amacıyla çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. İşte tam da bu bağlamda, ekonomistlerin yapacağı yorumlar da adeta büyük ilgiyle takip ediliyor. Son olarak, dikkat çekici tahminleriyle bilinen ve yatırımcılar tarafından da oldukça yakından takip edilen Selçuk Geçer, YouTube programında yatırımcıları uyararak önemli değerlendirmeler yaptı.

Yeniçağ’da yer alan habere göre Selçuk Geçer, ekonomik belirsizliklerin artış gösterdiği bir ortamda, Merkez Bankası'nın faiz indirimlerine gitmesi durumunda gram altın fiyatlarının 4 bin Türk Lirası ve hatta 5 bin Türk Lirası seviyelerine ulaşabileceğini belirtti. Söz konusu bu tahmin, yatırımcıların dikkatini çekerken, altın ve döviz piyasalarında nelerin yaşanabileceği hakkında da önemli ipuçları sunuyor.

Selçuk Geçer, piyasalarda artış gösteren belirsizliklerin doları etkileyerek gram altının fiyatlarını doğrudan etkileyeceğini belirtti. Doların yükselmesinin altın fiyatlarının da artış göstermesine sebep olacağını kaydeden Selçuk Geçer, şu anda gram altının fiyatı 2 bin 990 TL civarındayken, dolardaki olası yükselişlerle beraber bu fiyatların hızlı bir şekilde artabileceği öngörülüyor. Söz konusu bu durum, birçok yatırımcının dikkatini çekiyor ve birikimlerini değerlendirmek için altına yönelmelerine neden oluyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih vererek duyurdu! Altın ve dolarda kıyamet 71 gün sonra kopacak!

Selçuk Geçer açıklamasında ons altındaki artışların gram altın fiyatlarını doğrudan etkilediğini söyleyerek, özellikle ons altın fiyatlarının 2 bin 700 doları aşması halinde gram altının da 5 bin TL seviyelerine yükselebileceğini kaydetti.  Geçer açıklamasında ayrıca “Bu sene altın 3.000 dolara ulaşır mı?” sorusunun sıklıkla gündeme geldiğini de söyledi.

Belirsizliklerin ve olası faiz indirimlerinin etkileri, yatırım kararlarını şekillendirmede önemli bir rol oynarken ekonomist 
Selçuk Geçer, mevcut fiyatların yükselmeyi sürdüreceğini ve sene sonuna doğru gram altının önemli seviyelere ulaşabileceğini söyledi. Ekonomik göstergelerin ve piyasalardaki dalgalanmaların, altın ve döviz fiyatları üzerinde etkili olacağı düşünülürken ayrıca yatırımcıların, söz konusu bu süreçte dikkatli olmaları ve piyasa hareketlerini takip etmeleri büyük öneme sahip.

 

Konut fiyatlarındaki reel kayıp 2018'i bile aştı: Konut almak akıllıca bir yatırım değil! 

Kahramanmaraş depremlerinin yükü hafifliyor! AFAD ödeneği geçen yıla göre 3’te 2 oranında azaltıldı!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’den ‘imar’ çıkışı: Çeşme’de rezidansa karşıyım!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön