Altın & Dolar

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu! Doları önce serbest bırakıyor sonra...

Dolar/TL kuru bugün 23 TL il rekor kırdı. Dolardaki güçlü yükseliş devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu geldi. Doları önce serbest bırakıyor sonra... Yükselen dolar kurtu her geçen gün yeni rekorlara imza atarken, bugün 23 TL zirvesine yerleşti

Dolar/TL kuru seçim sonrasında hızla yükselmeye başladı. Yükselen dolar kurtu her geçen gün yeni rekorlara imza atarken, bugün 23 TL zirvesine yerleşti. Dolardaki yükselişler karşısında açıklama yapan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı açıklama ağızları açık bırakacak türden oldu. Geçer, dolar ile ilgili ''Doları önce serbet bırakıyor sonra...'' diyerek olacakları açıkladı.

DOLARI ÖNCE SERBERST BIRAKIYOR SONRA...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu geldi. Bugün twitter hesabından önemli bir paylaşım yapan Geçer, dolar ile ilgili önemli bir konuya değindi. 

Geçer twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı: ''Mehmet Şimşek doğrusunu yapıyor. Önce doları serbest bırakıyor, sonra faiz artttırımı yapacak. Yabancı sermeyeyi çekebilmenin tek yolu bu zaten...'' ifadelerine yer verdi.

 

DOLAR BUGÜN REKOR KIRDI! DOLAR NE KADAR OLDU?

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra yükselişe geçen dolar kuru bugün yeni zirvesine yerleşti. Dolar/TL kuru  bugün  TL'ye kadar yükselirken yatırımcılar heyecanla dolardaki son dakika gelişmeleri takip etti.

Bankalar ve Kapalıçarşı dolar alış satış arasındaki makas azaldı. Dolar kuru diğer para birimleri karşısında da hızla yükselmeye devam ediyor. Dolar endeksi bugün bandında hareket ediyor. Dolar/TL kuru Kaplaıçarşı'da  23,11 liradan alınıp, 23,306 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 24,73 liradan alınıp, 24,98 liradan satılıyor.

Dolar alev aldı! Ekonomist Özgür Demirtaş dolarda olacakları peş peşe anlattı! Sonuç belli...

Piyasalarda hareketlilik devam ediyor! Gram altın yeni bir rekora imza attı!

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş'ten rakam açıklaması geldi! Kuyumcuya gitmeden önce hemen bakın!

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!