Altın & Dolar

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanları sevindirecek haber geldi. Geçer dolar borcu olanlara ise uyarıda bulunarak, hazırlığınızı yapın diyerek tarih ve rakam verdi... Geçer, doların geleceği rakamı açıklayarak tarih verdi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları olan yatırımcılara seslenerek güzel haberi verdi. Geçer, doların geleceği rakamı açıklayarak tarih verdi...
 

DOLARI OLANLAR HAZIRLIĞINIZI YAPIN!

Dolar kurunda yaşanan hızlı yükseliş trandi devan ediyor. Merkez Bankasıu faiz kararı sonrasında dolar rekor kırdı. 26 TL seviyesini aşan dolar için yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak? Dolar alalım mı? Dolar ne olur?'' sorularının yanıtlarını araştırımaya devam ediyor. 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 TL olacağını ve bunun için yatırımcıların hazırlıklı olmasını belirtti. 

Dolar borcu olanların harekete geçmesini söyleyerek doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı.

Geçer dolardaki yükseliş trandiile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Merkez Bankası'nın tahminlerine göre yıl sonu dolar kuru tahmini 26 TL idi ve bu seviye şu anda yakalandı. Ancak yeni bir değerlendirme yapılarak dolar kurunun yıl sonu tahmininin 30 TL'nin üzerine çıkacağı öngörülüyor.

Dolar kurunun serbest bırakılması doğru bir hamledir, böylece dolar gerçek değerini bulacak ve yabancı yatırımcılar  Türkiye'ye gelecektir.'' dedi ve doların Temmuz ayının sonunda ağustos ayının ortalarında bu seviyeye ulaşacağını belirtti.

SON DAKİKA DOLAR/TL KURU!

 

10 Temmuz dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca yatırımcı dolar kurunun bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Bu kapsamda ''dolar bugün ne kadar? Güncel dolar kaç lira? Dolar kaç TL?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarında araştırıyor.

Dolar kuru haftaya yüzde 0,15 yükselişle başladı. Dolar/TL alış fiyatı 26,119 TL, satış fiyatı 26,180 TL seviyesinden işlem görüyor.

Doların güzergahı belli oldu! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi! 

Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?