Kent Haberleri

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan tahmin! Dolar bu tarihte 40 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolarla alakalı korkutan bir tahmin geldi. Geçer, tedbir alınmadığı zaman doların 35-40 TL arasına çıkacağını ve karaborsaya düşeceğini iddia etti. Geçer'in bu tahmini herkesi endişe içine soktu."Korkunç bir döviz sıkışmışlığı var" ifadesini kullanan Geçer, "Dövize olan gereksinim bir türlü karşılanamıyor" dedi

Ekonomist Selçuk Geçer'in öngörüleri baz alındığında Türkiye'de bir kriz tehdidi var ve bu gerçeği kabullenmek gerekiyor.

"Korkunç bir döviz sıkışmışlığı var" ifadesini kullanan Geçer, "Dövize olan gereksinim bir türlü karşılanamıyor" dedi.

Yurtdışından uzun soluklu borç olmadığını dile getiren Geçer, "Maliyetler çok çıkmış durumda. Türkiye'nin hem risk pirimi çok yükseldi hem de kredi puanları çok geriledi" diye konuştu.

Önemli yabancı kuruluşların Türkiye'ye borç vermek istemediklerini, doğal olarak dövizde ciddi problemlerin yükselmeyi getirdiğini söyleyen Geçer, "Kısa vadeli borçlarımız her ay yükselmeye, rekor kırmaya devam ediyor. Diğer yandan dış ticaret ve cari açığımız kontrol edilemez durumda. Bu ciddi bir ödemeler dengesizliğini gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Bu fiyatı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Toyota'ya gelen zam dudak uçuklatan cinsten! 

Koşun koşun tuvalet kağıdında büyük indirim var! Bim Nisan'ın son günlerinde atağa geçti

Son dakika.. Fındık fiyatları yerinde durmuyor! Güncel ücretlendirme İl İl açıklandı hemen bakın!