Altın & Dolar

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

23 TL'yi aşan dolar/TL kuru için ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin... 23 TL'y geçene dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor

Dolar/TL kuru son zamanlarda rekor üstüne rekor kırdı. 23 TL'y geçene dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar yükselecek mi? sorusuna yanıt ararken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

SELÇUK GEÇER'DEN YÜREKLERİ AĞZA GETİREN AÇIKLAMA!

28 Mayıs seçimi sonrasında ekonomi para poltikaları değişti ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve getirilmesiyle dolar serbest bırakıldı ve dolar kuru 23 lirayı aştı. 

 

Selçuk Geçer dolardaki bu yükselişi değerlendirerek, ''Bu seviyenin altını sakın bekelemyin'' diyerek diyerek korkutan rakamı açıkladı.

BU SEVİYENİN ALTINI SAKIN BEKLEMEYİN!

Selçuk Geçer, seçimden sonraki altı ayı işaret ederek dalgalanmarın olacağını ve bu dalgalanmardan sonra doların 35- 40 TL altında beklenmemesi gerektiğini vurguladı.

Zor günler bizi bekliyor olacak diyen Selçuk Geçer, ''Buna sabretmek zorundayız. Sonrasında doğru modeller uygulanarak her şey belli bir dengeye oturtulabilir. 3 yıl sonra 5 yıl sonra Türkiye eski güçlü haline gelebilir. Kim iktidara gelirse gelsin elinde sihirli bir değnek olmayacak." ifadelerini kullandı.

Geçer, dolar kurunun sene sonuna kadar rekor kıracağını açıklayarak, yatırmcıların ve dolar borcu olanların bu yükselişlere hazır olmalarını söyledi. 

 
DOLARDA SON DURUM!

11 Haziran Pazar günü dolar/TL kuru yurt dışı piyasalarda yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Dolar endeksi bugün 103 bandında hareket ederken, son dakika dolar kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru bugün 23,40 TL'den alınıp, 23,50 TL'den satılıyor.

Aynı dakikalarda euro/TL kuru 25,11 TL'den alınarak, 25,29 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0752 seviyesi ile işlem görüyor.

 

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı piyasalar tarafından heyecanla bekleniyor.   Merkez Bankası Haziran'da izleyeceği yol haritası merak ediliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak?

Merkez Bankası kararı sonrasında başta dolar olmak üzere piyasalar yön bulacak. Merkez Bankası faiz kararı 22 Haziran Perşembe günü belli olacak.

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Altını bilen adam İslam Memiş net tarihi açıkladı! 

Altında fren patladı! Gram altın fırladı! Kuyumcuya gitmeden bu rakamlara hemen bakın! 11 Haziran 2023 altın fiyatları

Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!

Dolar bir yükseldi pir yükseldi! Elinde avucunda bir doları bile olanlar çabuk baksın! Dolar tam bu kadar olacak

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!