29 / 04 / 2024

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...



Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek ilçesinde 60 bin TL'ye oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL vermeyi teklif etti kiracı ise bu teklifi kabul etti. İşadamı, daire boşaldıktan sonra aynı evi 400 bin liraya kiraya verecek.

Ünlü iş adamı 60 bin TL ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

7 MİLYON DOLAR DEĞERİNDEKİ EV KİRALIK!

Ünlü işadamı Fırat Yiğit'e ait olan ve Bebek'in en gözde noktasında bulunan denize sıfır apartmanın ikinci katında bulunan dairesi 7 milyon dolar değerinde. Evin eski kira bedeli ise 60 bin TL iken ünlü iş adamı şu anda kira bedelini 400 bin TL olarak güncellendi.

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre; Fırat Yiğit'in kiracısı Murat Sönmez an itibariyle kira değeri 400 bin lira olan dairede 60 bin lira kiraya oturunca, ev sahibi Fırat Yiğit daireden çıkması için Sönmez'e 2 milyon lira hava parası teklifinde bulunmuş.

Ünlü iş adamı 60 bin TL ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

EV SAHİPLERİ HAVA PARASI TEKLİF EDİYOR!

Son zamanlarda ev sahibi ve kiracı arasındaki sorunlar büyümeye başladı. Evini daha yüksek kiralara vermek isteyen ev sahipleri kiracılarını çıkartabilmek için değişik yöntemelere başvurmaya başladı. Bunlardan biri de hava parası teklif edilmesi. Ev sahipleri kiracılarını çıkarabilmek için artık 'hava parası' teklif etmeye başladı.  

FIRAT YİĞİT KİMDİR?

Fırat Yiğit, 15 Haziran 1978 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İş dünyasında gösterdiği ticari atılımlarla genç yaşta adından sıklıkla söz ettiren Fırat Yiğit, ilk olarak 1996 yılında Profilo Holding ile Telra A.Ş’yi kurarak kariyerine başladı.

1998 yılında petrol ticaretine atılan Yiğit, Shell çatısı altında 13 benzin istasyonun işletmeciliğini yaptı. Türkiye tarihinde en genç kulüp başkanı olma özelliğini de taşıyarak 2005-2006 sezonunda Göztepe SK’nün başkanlığını üstlendi. Dünyanın en büyük Hotel zincir markası Holiday Inn ile birlikte İstanbul’da 5 yıldızlı Hotel faliyetlerinde bulunmaktadır. Havacılık sektöründe ise 6 Private özel jet ile hizmet veren şirketleri bulunuyor.
 2022 yılı itibariyle Milano, Dubai ve Monako da çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren projeler üzerine yatırım yapmakta.

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

Geri Dön