02 / 05 / 2024

Ünlü sanatçılar İstanbul Emlak Fuarı'nı ziyaret etti!

Ünlü sanatçılar İstanbul Emlak Fuarı'nı ziyaret etti!

CNR'de dün sona eren Emlak Fuarı'nda yer alan Anka Yapı, Evim Kadıköy projesiyle dikkat çekerken sanatçılardan Kutsi, Berksan, Hande Yener, Alişan ve besteci Altan Çetin, Anka Yapı stantını ziyaret ettiler ve kendilerine ev baktılar...



TÜRK sanat dünyasının ünlü isimleri CNR'de gerçekleştirilen İstanbul Emlak Fuarı'nda konut ve ofis projeleriyle ilgili stantları gezdi. 


CNR'de dün sona eren Emlak Fuarı'nda yer alan Anka Yapı, Evim Kadıköy projesiyle dikkat çekerken sanatçılardan Kutsi olarak tanınan Ahmet Kutsi Karadoğan, Berksan, Hande Yener, Alişan ve besteci Altan Çetin, Anka Yapı stantını ziyaret ettiler ve kendilerine ev baktılar. 


Sanatçılara Evim Kadıköy projesi ile ilgili bilgi veren Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkam Şaadet Temel, "Ben bugün buraya gelip bizlerle ön anlaşma yapıp ve evlerini alan bütün sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Evim Kadıköy projesi sanat camiasının da ilgisini çekmiş görünüyor. Sanatçılarımız aynı katlarda birbirleriyle komşu oluyor" dedi. 


Burada her şey var 


Temel, "Arap yatırımcıların Evim Kadıköy'e ilgi duymasının ana nedeni projenin merkezi lokasyonda bulunması. Fikirtepe'nin nadide projeleri arasında bulunan Evim Kadıköy'e sadece yabancılar değil yerli yatırımcımız da alaka gösteriyor. Sarayburnu ve Adalar'ı tamamen gören ve çok farklı özellikler içeren Evim Kadıköy'de, Kadıköy'e ait ne varsa her şey burada mevcut" diye konuştu. 


Sözcü Gazetesi 


Geri Dön