10 / 10 / 2024

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ konut yatırımı için Kıbrıs'ı tercih etti! Lüks projeden ev aldı!

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ konut yatırımı için Kıbrıs'ı tercih etti! Lüks projeden ev aldı!

Son zamanlarda yatırımcıların gözde lokasyonu Kıbrıs ünlülerin de radarına girdi. Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Kıbrıs'tan lüks ev satın aldı.




Ülke genelinde konut fiyatlarının pahalı olmasıyla yatırımcılar yurt dışına yönelmeye başladı. Özellikle son zamanlarda Kıbrıs, konut yatırımı konusunda yatırımcıların dikkatini çekiyor. Kıbrıs'a yatırım yapanlardan biri de ünlü şarkıcı Derya Uluğ oldu. Uluğ, Kıbrıs'ta lüks bir projeden 7 yıldızlı otel konseptli ev satın aldı.

DERYA ULUĞ KIBRIS'TAN EV ALDI!

Türkiye'nin ünlü şarkıcısı Derya Uluğ  ve sevgilisi Asil Gök, Kıbrıs'tan ev satın aldı.

Derya Uluğ ve sevgilisi aranjör Asil Gök, Grand Sapphire Blu projesinden ev satın alarak Kıbrıs'a yatırım yaptı.

En üst düzeyde konfor, lüks ve kaliteli yaşam için tasarlanan Grand Sapphire Blu'nun yeni sahiplerinden biri de ünlü şarkıcı oldu. 

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ konut yatırımı için Kıbrıs ı tercih etti! Lüks projeden ev aldı!

7 YILDIZLI BİR YAŞAM

7 yıldızlı bir yaşama ortak oluyoruz" diyen tanınmış isimler, Kuzey Kıbrıs'ta ayrıcalıklı bir yaşam için bu tercihi yaptıklarını, böylesi bir yatırımdan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

NorthernLAND Reklam ve Pazarlama Direktörü Feriha Yiğittürk de Grand Sapphire Blu projesine dünyanın dört bir yanından özel bir ilgi olduğunu söyleyerek, özellikle sinema, sanat, bilim ve iş dünyasından önemli isimlerin adaya yatırım yapmasından gurur duyduklarını ifade etti.

İskele'deki projemizde, altın kumların ve mavinin mükemmel tonları, Kuzey Kıbrıs kıyılarının muhteşem manzarası ile buluşuyor" diyen Yiğittürk, Türkiye'nin önemli isimleri Derya Uluğ ve Asil Gök'ün de kendilerine katılmasından mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ konut yatırımı için Kıbrıs ı tercih etti! Lüks projeden ev aldı!

KIBRIS GRAND SAPPHIRE BLU PROJESİ İLE İGİLİ DETAYLAR!

Grand Sapphire Blu, 7 yıldızlı yaşam için en yeni teknoloji ve çağdaş mimarisi ile dikkat çekiyor.

Proje içerisinde 5 yıldızlı otel ve Kumarhane, süpermarket, Çocuk Kulübü, 4 bin metrekare ile adanın en büyük havuzu Punta Cana yer alıyor.

Grand Sapphire Blu ayrıca çok amaçlı spor alanları, açık hava sineması, su parkı, organik spası, evcil hayvan parkı, yürüyüş yolları, açık kapalı otoparkları, balo ve konferans salonları ile de dikkat çekiyor.

Derya Uluğ Etiler'de ev bakıyor!

Kuzey Kıbrıs’tan gayrimenkul alacaklara kritik uyarı: 75 günlük süreyi sakın kaçırmayın!
Konut yatırımcılarının güvenli limanı Kıbrıs'ta Türk tapusu en güvenlisi!

Geri Dön