Kripto Paralar

Ünlü yatırımcıdan flaş Bitcoin (BTC) açıklaması! Boğa sezonu mu geliyor?

Bitcoin, 15.000 dolara düştükten sonra hızla 23.000 dolara tırmandı. O ani artış, "Boğa mevsimi mi geliyor?" Detaylar için tıklayınız... Kripto para birimleri 2021'de yükseliş gördükten sonra 2022'de Rusya-Ukrayna savaşı, ABD'deki enflasyon artışları ve FTX skandalı gibi nedenlerle önemli ölçüde değer kaybetti

Bitcoin'in 23 bin dolar seviyesinden işlem görmesi kripto para piyasasını alt üst etti. Kripto para birimleri 2021'de yükseliş gördükten sonra 2022'de Rusya-Ukrayna savaşı, ABD'deki enflasyon artışları ve FTX skandalı gibi nedenlerle önemli ölçüde değer kaybetti. Milyarder yatırımcı Michael Thaler, dijital varlıklardaki artışın bir "boğa mevsimi" olduğunu öne sürmesiyle birbiri ardına açıklamalar yaptı. 

"BİTCOİN DİJİTAL ENERJİDİR"

MicroStrategy Başkanı ve Kurucu Ortağı Michael Saylor, Bitcoin savunucusu olarak da bilinir. Bitcoin hisselerine hız kesmeden devam eden Thaler, geçtiğimiz günlerde "Bitcoin dijital enerjidir" şeklinde bir not paylaşmıştı.

 

2 BİN 395 BİTCOİN ALDI

MicroStrategy kurucusu ve eski CEO'su Michael Saylor, Bitcoin'e yatırım yapmaya devam ediyor. Şirket geçtiğimiz günlerde ABD'de yaptığı duyuruda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), işlem ücretleri ve komisyonları da dahil olmak üzere bitcoin başına ortalama 17.871 dolar fiyattan 2.395 bitcoin satın aldığını açıklamıştı.

 

Açıklamada, şu cümleleri kurdu:

"MacroStrategy 22 Aralık 2022'de ücretler ve masraflar hariç, Bitcoin başına ortalama 16.776 dolarlık bir fiyatla yaklaşık 11.8 milyon dolarlık nakit gelir karşılığında yaklaşık 704 Bitcoin sattı. MicroStrategy, bu işlemden kaynaklanan sermaye kayıplarını, yürürlükteki vergi avantajı sağlayabilecek federal gelir vergisi kanunları kapsamında mevcut olduğu ölçüde önceki sermaye kazançlarına aktarmayı planlamaktadır"

 

BITCOIN NE KADAR? ETHEREUM NE KADAR? ALTCOIN'LERDE SON DURUM NE? İŞTE 25 OCAK 2023 KRİPTO PARALARDA SON DAKİKA!

Geçtiğimiz iki hafta, kripto para piyasasında yatırımcıları memnun eden bir düzeltme gördü.

Piyasa son 24 saatte yüzde 2,7 düşerek 1,6 trilyon dolara geriledi.

Coingecko'da yer alan verilere göre saat 11.50 itibariyle Bitcoin yüzde 1,5 düşerek 22 bin 710 dolar oldu. BTC'nin piyasa hakimiyet ise yüzde 41,18'e yükseldi.

Ethereum'dak düşüş ise daha sert bir şekilde hissedildi. ETH'nin fiyatı yüzde 5 geriledi ve 1554 dolar seviyesini gördü.

Ripple ve Dogecoin de ETH'yle benzer bir grafik çizdi. XRP'nin fiyatı yüzde 3,9 düşerek 41,1 cente inerken DOGE ise yüzde 5,9 değer kaybıyla 8,5 cente indi

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? İşte öne çıkan gelişmeler!
Dünyaca Ünlü 2 CEO’dan şok eden Bitcoin açıklaması! 
Bitcoin sahalara geri döndü! Kripto yatırımcıları bayram etti: O tarihten sonra Bitcoin ok gibi fırlayacak!