05 / 05 / 2024

Ünlüler ve sahip oldukları mekanlar!

Ünlüler ve sahip oldukları mekanlar!

Ünlüler kazandıkları parayı farklı alanlarda değerlendirerek yatırıma dönüştürüyor. Birçok oyuncu, şarkıcı ve futbolcu; açtıkları mekanlarla isimlerinden söz ettiriyor. Kiminin kebap restoranı var, kiminin kasap dükkanı. İşte ünlüler ve mekanları



SEDA SAYAN / Şamdan
ŞAMDAN'I SATIN ALDI
Seda Sayan; İstanbul'un eğlence hayatında çok önemli bir yeri olan Etiler'deki Şamdan adlı gece kulübünün mülkünü satın aldı. Faruk Süren'in eşi Hatice Süren'e ait olan mülk; 16 milyon liraya satışa çıkartılmıştı. Sayan; Süren ailesiyle yaptığı sıkı pazarlık sonucu mekanı 13 milyon liraya satın almıştı.

METİN ZAKOĞLU / Cafe Theatre
HEM YEMEK HEM ŞOV
Tiyatrocu Metin Zakoğlu; tiyatro seyircisine yönelik farklı projesiyle dikkat çekiyor. Zakoğlu Cafe Theatre adlı mekanda; çalışan insanlara hem öğle yemeklerini yiyebileceği, hem de 12.15 ile 12.45 arasında Metin Zakoğlu kabaresi izleyebileceği bir ortam sunuyor.

ERKAN PETEKKAYA / Mest Et Beef&Steak
KASAP DÜKANI AÇTI
Erkan Petekkaya da oyunculuktan kazandığı parayı farklı bir sektöre yatırmaya karar verenlerden... Petekkaya, kurmak istediği kasap zincirinin ilk halkasını; geçen ay Mest Et Beef&Steak adıyla İstanbul-Beykoz'da hizmete soktu. Oyuncu; kasap dükkanının 250 bin liraya mal olduğunu açıkladı.

ARDA TURAN / Sarıhan Gusto
SARIHAN GUSTO'YA ORTAK OLDU
Atletico Madrid takımına transfer olan ünlü futbolcu Arda Turan; geçtiğimiz yıl 2 milyon dolar vererek Sarıhan'ın Etiler şubesine ortak olmuştu. Turan; açılış kurdelesini de mekanın sahibi Cemal Sarıhan'la birlikte kesmişti.

AYÇA İNCİ / İnci'den Çöp Şiş
İZMİR'İN ÇÖP ŞİŞİNİ İSTABUL'A GETİRDİ
Oyuncu Ayça İnci; üç ay önce, çöp şiş restoranı olan oyuncu dedesi Bilal İnci'nin izinden giderek, İstanbul'da çöp şiş restoranı açtı. Bu işte çok iddialı olan İnci; özel ustasıyla, İzmir'in çöp şişini İstanbullular'a sunuyor.

YASEMİN ALKAYA / 5. Kat
CİHANGİR'İN EN ÜNLÜLERİNDEN!
Oyuncu Yasemin Alkaya; 1993'te Cihangir'de hizmete açılan 5. Kat adlı mekanın sahibi... Alkaya; bu mekanı aynı dönemde kurduğu tiyatroya maddi destek sağlamak amacıyla hayata geçirmişti. Mekanın mönüsünde yer alan Hint, Çin, İtalyan ve Türk mutfağından seçilmiş özel yemekler; Alkaya'nın yorumuyla konukların beğenisine sunuluyor.

İBRAHİM TATLISES / Tatlıses Kebap
YEDİ ŞUBESİ BULUNUYOR
İbrahim Tatlıses ilk restoranını 1999'da açtı. Sanatçı; talep üzerine çeşitli yerlerde kebap salonları açmaya devam etti. Tatlıses Kebap'ın şu an Seyrantepe, Cevahir, Etiler, Nurtepe, Kağıthane, Zekeriyaköy ve Bodrum'da olmak üzere 7 şubesi bulunuyor.

ERSİN KORKUT / 101 Cafe
BEŞİKTAŞ'TA MAHALE KAHVESİ
Sık sık reklamlarda boy gösteren BKM Mutfak oyuncusu Ersin Korkut; Beşiktaş'ta 101 Cafe adlı bir mahalle kahvesi açtı. Birçok ünlü arkadaşını da mekanında ağırlayan Ersin Korkut'un yeri; daha çok okey ve tavla oynamak için tercih ediliyor.

MUAZZEZ ERSOY / Adanalı Şenol Kolcuoğlu Restoran
KEBAP İŞİNE GİRDİ
Nostalji Kraliçesi Muazzez Ersoy; Maltepe'de Uludağ Et Lokantası olarak hizmet veren üç katlı binayı satın alarak kebapçı yaptı. Adana'nın ünlü kebap ustalarından Şenol Kolcuoğlu'nu işletmeye ortak yapan şarkıcı; mekanın adını da Adanalı Şenol Kolcuoğlu Restoran yaptı.

CENK EREN / My Pavyon
ONUN PAVYONU VAR
20 yıldır sahnede olan Cenk Eren; iki yıldır sahibi olduğu Piyasa ve ortak olduğu My Pavyon by Cenk Eren adlı gece kulüplerinde konuklarını eğlendiriyor. Eren; My Pavyon'un ikinci şubesini de bu yaz Bodrum'da açmıştı.

İLKER AKSUM / Romeo Juliet
İŞLETMECİ OLDU
Oyuncu İlker Aksum da işletmeciliğe soyunanlardan... Aksum; geçtiğimiz aylarda kardeşi İlkay Aksum ile birlikte; performans salonu Romeo Juliet'i işletiyor.
Sabah


Geri Dön