27 / 04 / 2024

Uplife Kadıköy nerede? İşte lokasyon!

Uplife Kadıköy nerede? İşte lokasyon!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Uplife Kadıköy

Fikirtepe Uplife Kadıköy'de kısa süreliğine 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor.Proje "Aradığın ev bu ev" sloganıyla tanıtılıyor..



Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesi 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan meydana geliyor. Proje 22-23 katlı dört blok olarak tasarlandı. 
 

16 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Uplife Kadıköy Evleri'nde büyüklükleri 57 metrekare ila 130 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.   

 

Kişiye özel planı hazırlanabilen Fikirtepe Uplife Kadıköy'de kısa süreliğine 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Projede spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, otopark, yüzme havuzu gibi ortak alanlar mevcut. 

 

Aralık 2019 tarihinde teslim edilecek olan  Uplife Kadıköy Rezidans'ta daire fiyatları 526 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje "Aradığın ev bu ev" sloganıyla tanıtılıyor. 
 
Uplife Kadıköy nerede? İşte lokasyon!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Uplife Kadıköy projesi,  Kadıköy’e 3, Bağdat Caddesi’ne 7 dakikada erişim imkanı sunuyor. 

 

Ayrıca bölgeye eklenecek finüküler hattı ve metro bağlantısıyla birlikte Uplife Kadıköy’e metrobüs,  Marmaray  ve deniz bağlantısı ile de ulaşılabiliyor. 

Uplife Kadıköy nerede? İşte lokasyon!


Uplife Kadıköy satış ofisi! 

Tel: 444 10 08  

Web: http://www.uplifekadikoy.com

Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 

 


projeye sor



Geri Dön