29 / 04 / 2024

Uptown İncek projesi önce yap sonra sat modeli ile satılıyor!

Uptown İncek projesi önce yap sonra sat modeli ile satılıyor!

LEMA Grup ortaklarından Emre Katıra,"Uptown încek projesinde, 'önce yap sonra sat' mantığı ile hareket ediyoruz" dedi...



Ankara'nın önemli konut projelerinden sayılan Uptown Incek, sektörde zedelenen "güven" unsurunu, maketten satış yerine "önce yap sonra sat" anlayışı ile aşıyor. İnşaat sektöründe hızlı güven azalışında en önemli etkenlerden birinin maketten satışlar olduğunu belirten LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı, tamamlanamayan, yıllarca askıda kalan projelerin sektörde kan kaybına yol açtığını kaydetti. Katırcı, Ankara'nın en gözde yerleşim merkezlerinden İncek'te, TED Koleji'nin hemen yaranda inşa ettikleri 36 katlı dikey ve yatay konut satışlarına inşaatın belirli aşamasında başlama kararı aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "LEMA Grup ortakları bu zamana kadar çok sayıda büyük projeye imza attı.  Ankara  ve Türkiye'nin diğer kentlerinde yükselen projelerimiz bizler için çok önemli referans. Bizim en farklı özelliklerimizden biri güven vermemiz. Bu ve diğer çok sayıda projede işlerimizi belirli aşamaya getirdikten sonra satışlara başlıyoruz. 


Böylelikle müşterilerimize neyi satın aldıklarım somut olarak gösteriyoruz." Yüzde 50'si bitti Katıra Ankara'nın en seçkin konut projelerinden biri olan Uptown İncek'te aynı satış prensibini koruduklarını belirterek "Şu an kaba inşaatın yüzde 50'den fazlası tamamlandı ancak, halen satışlara başlamadık. Bu ayın ikinci yarısından itibaren satışlara başlamayı düşünüyoruz" dedi. Ankara'nın en gözde yerleşim merkezlerinden İncek'te, TED Koleji'nin hemen yanında yükselen Uptown incek'in yüzde 50'si bitti. 


Sözcü Gazetesi


Geri Dön