Konut

Uptown İncek'te 2+1 konutlar 325 bin TL!

Ankara’nın yükselen değeri İncek’te inşaatının önemli bölümü tamamlanan Uptown İncek Konut Projesi, 3 katlı satış ofisi ve örnek dairesinde satışlara başladı. Projede fiyatlar 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Ankara’nın yükselen değeri İncek’te inşaatının önemli bölümü tamamlanan Uptown İncek Konut Projesi, 3 katlı satış ofisi ve örnek dairesinde satışlara başladı. Lema Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, çok katlı ve ev havası sunan satış ofisi ve göl manzaralı örnek daireleri ile konuklarını hoş sürprizlerle karşılıyor.


Teknoloji ve yaratıcılığı birleştirerek konuklarının kendilerini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayan Uptown İncek, bölgenin ilk çok katlı satış ofisinde konutlarını görücüye çıkardı. Klasiğin dışına çıkarak farklı ve modern bir trend oluşturan Uptown İncek satış ofisi ve örnek daireleri, ev alacak konuklara fikir verme yerine, örneği birebir yaşatma düşüncesi ile inşa edildi. Projenin 3’üncü ve 4’üncü katlarına tekabül eden örnek daireler aynı manzaraya sahip olduğundan ev alacak kişilere yakından tanıma fırsatı sunuyor.


http://uptownincek.com/