Teknoloji

Üretimi durdurulan iPhone 11 Vatan Bilgisayar`da! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin lider teknoloji marketlerinden Vatan Bilgisayar, iPhone 11'i internet sitesinde duyurdu. Vatan Bilgisayar'da iPhone 11 fiyatı ne kadar? İşte 6 Ocak 2023 itibarıyla iPhone 11 özellikleri ve fiyat listesi... Vatan Bilgisayar üretimi durdurulan iPhone 11'i piyasaya sürdü

Türkiye'nin en büyük teknoloji pazarlarından biri olan Vatan Bilgisayar, web sitesinde bir iPhone müjdesi verdi. Vatan Bilgisayar üretimi durdurulan iPhone 11'i piyasaya sürdü. Fiyatı görenler gözlerine inanamadı. Vatan Bilgisayar'ın web sitesinden iPhone 11'i uygun fiyata satın alabilirsiniz. 

Peki, Teknosa'da iPhone 11 fiyatı ne kadar? iPhone 11 özellikleri neler? İşte 6 Ocak 2023 itibarıyla iPhone 11 özellikleri ve fiyat listesi...

Önü ve arkası camla kaplanan iPhone 11, daha çok tasarımıyla dikkat çekiyor. Arka cam yapısının da daha hafif olması, özellikle önceki modele kıyasla tasarımda büyük bir fark yaratıyor. 6.1 inçlik Liquid Retina IPS LCD ekrana sahip olan cihaz, 828 x 1792 piksel çözünürlüğe sahip. Ayrıca ekran optikleri ve renk parlaklığı açısından da oldukça parlak bir yapı ile yapılmış.

Parlaklık seviyeleri 625 nite kadar ulaşır. Bu, Apple cihazları için standartların çok üzerindedir. Hatta yüksek parlaklık seviyeleri sayesinde HDR içerikleri bile izleyebilirsiniz. Bu, herhangi bir video platformunda kare kaybetmeden en yüksek kalitede izleyebileceğiniz anlamına gelir.

6.1 inç ekrana sahip olan iPhone 11, ne çok büyük ne de çok küçük ve mükemmel derecede ergonomik. Bu nedenle, boyutu kullanıcılar tarafından mükemmel ergonomik olarak derecelendirilir. Arkada iki kamera lensi ve LED flaşlı bir mikrofon var. Arka kamera, insan gözünün görebileceği geniş bir görüş alanını yansıtabilen 120 derecelik bir görüş açısına sahiptir. Aynı zamanda ultra geniş açı özelliği sayesinde daha derin fotoğraflar çekebilirsiniz.

Dikkate değer diğer bir özellik de mükemmel gece modu kaydıdır. Çok düşük ışıkta bile gece modu, tamamen aydınlatılmış, ancak yapay kayıt performansları yakalamanıza olanak tanır. Yine portre modu en çok arzu edilen özelliklerden biridir.

12 megapiksel ön kamera ve iki arka kamera ile bu cihaz, hem selfie hem de arkadan çekim modlarında harika fotoğraflar çekmenizi sağlar. Özellikle ön kamerada kare kaybı olmaması oldukça güzel bir özelliktir.Saniyede 120 kare hızında çekilebilen HD ağır çekim videolar ve canlı modda fotoğraflar diğer cihazlarda bulamayacağınız özelliklerden bazılarıdır. Telefonun ince yapısı aynı zamanda çok şık ve elde taşınabilir bir işlevsellik sunuyor. Bu cihazın büyük bir avantajı, kılıf takılıyken bile elinize ağırlık yapmamasıdır.

iPhone 11'in stereo hoparlörleri standart bir hoparlörün teknik özelliklerini fazlasıyla aşıyor. Bu, kulaklık olmadan bile çok yüksek kaliteli ses duyabileceğiniz anlamına gelir. Telefonun harici kulaklık girişi yok ancak şarj istasyonundan dönüştürücü ile kablolu kulaklık kullanabilirsiniz. iPhone 11 modellerinde A13 Bionic işlemci bulunur. Bu işlemci, birçok telefonu aşan bir performans sağlamak için 6 çekirdekli olarak yapılandırılmıştır ve kullanımı hızlıdır.

Cihazın depolama seçenekleri, ihtiyacınıza göre 64 GB, 128 GB ve 256 GB olarak ayrılabiliyor. Özellikle çok fazla video ve fotoğraf çekiyorsanız, hafıza kapasitesi yüksek bir cihaz satın almak daha iyidir.

VATAN BİLGİSAYAR IPHONE 11 6 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

1 - iPhone 11 64 Gb Siyah Fiyatı: 17.999 TL
2 - iPhone 11 64 Gb Beyaz Fiyatı: 17.999 TL
3 - iPhone 11 128 Gb Akıllı Telefon Siyah Fiyatı: 18.999 TL
4 - iPhone 11 128 Gb Akıllı Telefon Beyaz Fiyatı: 18.999 TL
AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.vatanbilgisayar.com/

Kameralara taş çıkaran Samsung Galaxy A73 A101 ve Carrefoursa'dan sonra hepsiburada'da! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...
Xiaomi Mi 11T Pro'ya 5.999 TL indirim! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...
Satın alabileceğiniz en iyi 20 telefon! İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi...