28 / 04 / 2024

Urla Olea Evleri nerede?

Urla Olea Evleri nerede?

Urla Olea Evleri nerede haberimizde yer alıyor. İzmir'de Eröz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Urla Olea Evleri 14 villa ve 4 konaktan oluşuyor...



İzmir'de Eröz İnşaat tarafından yükselen Urla Olea Evleri projesi, zeytin ağaçları arasında ultra lüks 14 villa ve 4 konaktan oluşuyor.

Bodrum, zemin ve birinci kat olmak üzere zemin+1 kat planına sahip projede, müstakil ve ortak yeşil alanlar bulunuyor. 

Urla Olea Evleri projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Urla Olea Evleri fiyat bilgisinden önce proje detaylarına değinelim...

Projedeki evlerin bodrum katları 103,85 metrekare, zemin katları 115 metrekare ve birinci katları 66,10 metrekare büyüklüğe sahip. 

Urla Olea Evleri projesinde villalara ait 2 araçlık otopark bulunurken, misafir otoparkı da bulunuyor. Orman içinde yaşam sürerken sudan da uzak kalmak istemeyenler için her villaya özel yüzme havuzu olan projede 450 metrekare bahçeler içinde 7+2 odalı evler yer alıyor.

Tüm pencerelerinde panjur sistemi kullanılan Urla Olea Evleri'nde tavanlar cam olarak tasarlandı.

Urla Olea Evleri nerede?

Urla Olea Evleri nerede? 

Urla Olea Evleri, Urla merkeze 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Güzelbahçeye 7, Çeşmealtına ve Urla Devlet Hastanesi'ne 10 dakika mesafede bulunan Urla Olea Evleri, Alaçatı'ya ve  İzmir  merkeze 20 dakika, havalimanına ise 30 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Web Adresi: https://www.oleaevleri.com/


Geri Dön