Ekonomi

 Ürünlere yoğun talep! 2023'te rekor bekliyorlar

 Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, 2022 senesinde hem satış hem de ürün çeşidini çoğalttıklarını ifade ederek,  2023 yılında perakendede 1,5-2 milyar, ihracatta da 250-300 milyon TL seviyelerinde gelir beklediklerini söyledi.Fiskobirlik, ülkenin tarımsal imalatını çoğaltmak  ve tarım sektörünün büyümesinin sağlamak hedefiyle çalışmaktadır

Fiskobirlik, Türkiye'de tarım sektörüne yönelik bir kuruluş olarak kurulmuştur. Fiskobirlik, ülkenin tarımsal imalatını çoğaltmak  ve tarım sektörünün büyümesinin sağlamak hedefiyle çalışmaktadır. Kuruluşun temel faaliyetleri içerisinde, üreticilerin maliyetlerini düşürmek,  ürün kalitesini yükseltmek, pazarlama ve satış desteği sağlamak gibi hizmetler yer almaktadır. Fiskobirlik ayrıca üreticilerin ekonomik,  sosyal ve kültürel gereksinimlerini karşılamak için kredi ve sigorta hizmetleri de sunmaktadır.

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, 2022 senesinde hem satış hem de ürün çeşidini artırdıklarını belirterek,  2023’te perakendede 1,5-2 milyar, ihracatta da 250-300 milyon lira civarında ciro hedeflediklerini söyledi.

Teknoloji ile hayatımıza girecek meslekler neler? İşte geleceğin çok kazandıracak meslekleri

Tüm yıl lider durdu son ay hüsrana uğradı! 2022’de rekor satışa ulaştı

Herkes fiyat yükseltirken o fiyat indirdi! Yeni abonelik hizmete başladı bile