Kent Haberleri

Uşak-İstanbul uçak seferleri bugün başlıyor!

Uşak Havalimanı Müdür Vekili Muzaffer Aykaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, haftanın üç günü Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçağın kente geleceğini ve aynı gün tekrar İstanbul'a geri döneceğini söyledi...


Uşak Havalimanı Müdür Vekili Muzaffer Aykaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, haftanın üç günü Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçağın kente geleceğini ve aynı gün tekrar İstanbul'a geri döneceğini söyledi.


Seferlerin, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olacağını kaydeden Aykaç, "Çarşamba ve cuma günleri İstanbul'dan saat 7.00'de kalkan uçak, 7.55'te buraya inecek, daha sonra yolcularını alıp 8.25'te kalkarak 9.20'de İstanbul'da olacak. Pazartesi günleri ise 9.35'te İstanbul'dan havalanan uçak, 10.30 buraya inip yolcularını aldıktan sonra 11.00'de Uşak'tan ayrılıp 11.55'te İstanbul'a varacak" dedi.


Aykaç, firma yetkilerinden alınan son bilgiye göre, ilk gün İstanbul'dan Uşak'a 15 yolcunun geleceğini, Uşak'tan ise 30 yolcunun İstanbul'a gideceğini bildirdi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Binali Yıldırım'ın 5 Aralık'ta çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Uşak'ta, tarifeli uçak seferlerinin tekrar başlaması yönündeki talebi üzerine, cep telefonuyla Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol'u arayıp Uşak'a uçak seferlerinin başlatılması için çalışma yapılmasını istemişti. 


AA