Genel

Üsküdar ’da kiralık 2 hastane kantini!

İstanbul Defterdarlığı Zeynep Kamil Hastanesi ve Siyami Ersek Kalp Damar Hastanesi"ndeki kantinlerin üçer yıllığına kiralanmaları için ihale açtı. Defterdarlık, kantinlerin ihalesini 29 Kasım tarihinde gerçekleştirecek

İstanbul Defterdarlığı Zeynep Kamil Hastanesi ve Siyami Ersek Kalp Damar Hastanesi"ndeki kantinlerin üçer yıllığına kiralanmaları için ihale açtı.

İstanbul Defterdarlığı Üsküdar Arakiyeci Hacı Mehmet mevkiindeki Zeynep Kamil Kadın ve çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nde bulunan kantini kiralamak için ihale düzenledi. Hastane içinde 20 metrekarelik bir alanda faaliyet fggösteren kantinin üç yıllık tahmini kiralama bedeli için 700 bin TL tahmini fiyat ve 210 bin TL geçici teminat isteyen Defterdarlık, ihaleyi 29 Kasım 2010 tarihined gerçekleştireceğini açıkladı.

Siyami Ersek Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi içindeki 180 metrekarelik kafeterya ve 70 metrekarelik Kantin mahalli olmak üzere toplam 250 metrekarelik alanı üç yıllığına kiraya vermek isteyen İstanbul Defterdarlığı toplam tahmini fiyat için 500 bin TL isterken geçici teminat içinde 150 bin TL tayin etti. Bu ihale de 29 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.