29 / 04 / 2024

Üsküdar 'da kiralık üç hastane kantini!

Üsküdar 'da kiralık üç hastane kantini!

İstanbul Defterdarlığı Üsküdar"da üç hastane kantinini kiraya vermek üzere ihale düzenledi. İhale ile Üsküdar Zeynep Kamil, Siyami Ersek Kalp ve Damar ile Üsküdar Devlet Hastanesi kantinleri üçer yıllığına kiraya verilecek



İstanbul Defterdarlığı Üsküdar"da üç hastane kantinini kiraya vermek üzere ihale düzenledi. İhale ile Üsküdar Zeynep Kamil, Siyami Ersek Kalp ve Damar ile Üsküdar Devlet Hastanesi kantinleri üçer yıllığına kiraya verilecek.

Üsküdar Zeynep Kamil Kadın ve çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ndeki 20 metrekarelik kantin mahallini üç yıllığına kiraya vermek isteyen Defterdarlık, toplam tahmini bedel olarak 700 bin TL isterken geçici teminatı 210 bin TL olarak belirledi.

Kiraya verilecek olan ikinci kantinin Siyami Ersek Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nde bulunduğunu belirten İstanbul Defterdarlığı yetkilileri, 250 metrekarelik kantin ve kafeterya mahallinin üç yıllık kirasına 500 bin TL tahmini bedel tayin ederken geçici teminat için 150 bin TL istediler.

Üsküdar"da kiraya verilecek olan üçüncü kantin ise Altunizade"de bulunuyor. Üsküdar Devlet Hastanesi Velidebağ Ek Hizmet Binası"nın 160 metrekaresi kapalı, 292 metrekaresi açık alan olmak üzere toplam 452 metrekarelik kantin mahalli için 250 bin TL tahmini fiyat istendi. Üç yıllığına kiraya verilmesi planlanan kantinin geçici teminatı ise 75 bin TL. Her üç hastane kantininin ihalesi 13 Ocak 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön