29 / 04 / 2024

Üstü açık araba isteyen herkes mutlaka bakmalı! BMW Z4 Roadster'dan şok eden fiyat!

Üstü açık araba isteyen herkes mutlaka bakmalı! BMW Z4 Roadster'dan şok eden fiyat!

BMW ailesinin en çok sevilen otomobili Z4 Roadster'ın Nisan ayına yönelik güncel fiyat listesi belli oldu!. Üstü açık, sportif bir araba arayanların kaçırmaması gereken bir otomobil markası. Peki BMW Z4 Roadster ne kadar? BMW Z4 Roadster kaç para? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi



Otomobil piyasası, dolar kurundaki yükseliş ve küresel chip krizi nedeniyle durgunluk dönemine girdi. Otomobil sektörünü canlandırmak isteyen otomobil markaları, fiyat listelerini yeniden güncelledi. Ürettiği otomobillerle dünyaca ünlü BMW, fiyat listesiyle de alıcılarını üzecek gibi görünüyor.

 Üstü açık araba isteyen herkes mutlaka bakmalı! BMW Z4 Roadster dan şok eden fiyat!

BMW Z4 ROADSTER ÖZELLİKLERİ

Etkileyici tasarımı ve güçlü motor seçenekleri ile sınıfının önde gelen modellerin arasında yer alıyor. Üst düzey teknolojisi ve yenilikçi tasarımı sayesinde güçlü performansa ulaşabiliyor. BMW Z4 Roadster sürücüsüne çok sayıda akıllı asistan sistemi sunuyor.

BMW Z4’te sürüş keyfi sınır tanımıyor. Üstü açık, sportif ve hiçbir şeyden ödün vermeyen bu roadster, güçlü sürüş dinamikleri ve ilerici tasarımı ile keyifli bir yolculuk geçirmenizi sağlıyor.

 

Geri Dön