28 / 04 / 2024

Üstün kamera sistemi ile Oppo A98 piyasaya çıktı! 

Üstün kamera sistemi ile Oppo A98 piyasaya çıktı! 

Oppo, yeni A serisi akıllı telefonunu tanıttı. Oppo A98 5G olarak adlandırılan telefon, şu anda BAE'de satışa sunuldu. İşin güzel yanı, Oppo'nun akıllı telefonu kabaca 300 $ civarında olan 1.099 Dhs karşılığında piyasaya sürdü.



Henüz küresel kullanılabilirlik hakkında resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Oppo A98 5G'nin yakında Asya pazarlarına ulaşması bekleniyor. Ve sonrasında, diğer pazarlarda yavaş yavaş mevcut olmalıdır. 

SORUNSUZ BİR DENEYİM İÇİN YÜKSELTİLMİŞ DONANIM

Oppo A98 5G, Snapdragon 695 5G SoC ile birlikte gelir. 8 GB RAM ile donatılmış olan telefon, hemen hemen tüm günlük uygulamaları kolaylıkla işleyebilir. 256 GB UFS 2.2 yerleşik depolama alanı vardır. Geniş dahili depolama alanı sayesinde, telefonu aldıktan hemen sonra yer açmak zorunda kalmayacaksınız.

256 GB depolama alanı sizin için yeterli değilse, bir microSD kart yuvası var. Bununla, depolamayı 1 TB'a kadar genişletebilirsiniz. Akıllı RAM Genişletme yazılımı ile Oppo A98 5G RAM'i bile genişletebilirsiniz. Bununla birlikte, sadece 8 GB sanal bellek ekleyecektir. Ancak yine de akıcı bir çoklu görev deneyimi yaşamanız için size biraz daha alan sağlamalıdır.

 Üstün kamera sistemi ile Oppo A98 piyasaya çıktı! 

OPPO A98 5G'NİN İPEKSİ PÜRÜZSÜZ GENİŞ EKRANI

Yeniden tanımlanmış bir içerik ve oyun deneyimi sunmak için Oppo A98 5G, 6,72 inç IPS ekrana sahip. En önemlisi, 120Hz yenileme hızını destekler. Bu, oyun oynarken ve kullanıcı arabiriminde ve uygulamalarda gezinirken mümkün olan en iyi deneyimi sağlayacaktır.

%91,4 ekran-gövde oranı sayesinde, siz de sürükleyici bir deneyim yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca Oppo A98 5G'nin ekranı %100 DCI-P3 renk gamı ​​derecesine sahip. Bu, FHD+ çözünürlükle birleştiğinde, telefonun ekranında keskin ve canlı görüntülerin keyfini çıkarmanızı sağlar.

 


Geri Dön