Ekonomi

Uygun faiz oranları ile siz de bu bankanın araç kampanyasını kaçırmayın! 100 bin TL için kampanya detayları!

Uygun faiz oranlarıyla yüksek miktarda taşıt kredisi almak isteyenlere TEB'ten cazip bir fırsat geldi. Bu araç kampanyası 100 bin TL tutarında olup uygun faiz ve vade oranlarıyla sunulmaktadır. Araç sahibi olmak isteyenlere özel olarak sunulan bu krediye ayrıca başvurmak da oldukça kolay.Kısa sürede gerçekleşen başvuru işlemlerinin ardından olumlu değerlendirilmesi durumunda bu kampanyadan yararlanılıyor

Yeni araç almak isteyenler ancak artan döviz ve enflasyon oranları yüzünden alamayanlara müjde! TEB'in başlatmış olduğu yeni kampanya, araç almak isteyenlere uygun faiz ve vade oranlı kredi sunuyor. Kısa sürede gerçekleşen başvuru işlemlerinin ardından olumlu değerlendirilmesi durumunda bu kampanyadan yararlanılıyor. 100 bin TL değerinde olan bu kredinin hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar haberimizde....

TEB taşıt kredisine nasıl başvurabilirim?

TEB Taşıt Kredisi'ne başvurmak oldukça kolay olduğu için sorunsuz şekilde gerçekleşmektedir. Başvuru için en yakın TEB şubesine gidilmesi gerekmektedir. Gerekli olan belgeleri TEB personeline teslim ettikten sonra başvuru süreci başlamış olacaktır. Kredi koşullarına uyan kişiler için başvuru süreci daha hızlı şekilde gerçekleşecek olup en kısa sürede onaylanacaktır. Dolayısıyla ilgili banka tarafından belirtilen koşulları yerine getirmek bu süreçteki en önemli faktördür.

Başvuru sürecinin onaylanmasının ardından 24 saat içinde taşıt kredisi teslim alınabilmektedir. Bu kredi TEB şubesi tarafından başvuruları onaylanan kişilere teslim edilecektir.

TEB taşıt kredisi faiz oranı ve vadesi 

Hayal edilen araca ulaşmak artık TEB'in sunduğu taşıt kredisiyle mümkün. Hızlı ve kolay başvuru süreci, uygun faiz oranları ve hemen sonuçlanma sayesinde istediğiniz aracı kısa sürede alabilirsiniz. Bu kredi için uygun faiz ve vade oranları belirlenmiş olup esnek ve rahat ödeme sunmaktadır.

TEB Taşıt Kredisi kapsamında toplam belirlenen tutar 100 bin TL'dir. Belirlenen vade ise 36 olup faiz oranı yüzde 3,75 şeklindedir. Aylık taksit tutarı ise 5 bin 802,90 TL'dir. Örnek ödeme planı bu şekilde olup kişiselleştirilmiş ödeme planı da oluşturulabilmektedir. TEB tarafından sunulan bu kampanyayı kaçırmamak ve daha detaylı bilgi almak için bankanın duyurusunu inceleyebilirsiniz. 

TEB'den büyük fırsatı! Düşük faizli kredi müjdesi verdiler

TEB’ten geri ödemesiz verilecek bu parayı istemeniz için son 8 gün kaldı!

TEB’ten istisnasız herkese 2.000 TL! CEPTETEB kullanıcılarının ay sonuna kadar 2.000 TL alacak!