Teknoloji

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy A14 4G’nin tasarımı ortaya çıktı!

Samsung'un yaklaşan Galaxy A14 4G/LTE modelinin tasarımı belli oldu. Peki akıllı telefon nasıl görünecek? İşte detaylar... Şirket, bu kapsamda ocak ayında tanıtılan Galaxy A14 5G’nin 4G sürümü üzerinde çalışmalarını hızlandırmış durumda

Önümüzdeki birkaç saat içerisinde merakla beklenen Galaxy S23 ve Galaxy Book 3 serilerini tanıtmaya hazırlanan Samsung, diğer taraftab uygun fiyatlı modeller üzerinde de çalışmalarına devam ediyor. Şirket, bu kapsamda ocak ayında tanıtılan Galaxy A14 5G’nin 4G sürümü üzerinde çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak akıllı telefonun tasarımı gün yüzüne çıktı.

Samsung Galaxy A14 4G tasarımı belli oldu!

Samsung’un yaklaşan Galaxy A14 4G/LTE modelinin tasarımı gün yüzüne çıktı. Buna göre akıllı telefon, ocak ayı içerisinde tanıtılan 5G sürümüyle aynı görünümde olacak. Bununla beraber sadece arka pil kapağının deseninde küçük değişiklikler bulunuyor. Fakat bunun haricinde iki cihaz birbirinin neredeyse aynısı.

Samsung Galaxy A14 4G 'de de giriş segmentin vazgeçilmezi damla çentik yer alıyor. Ayrıca arkada dikey bir üçlü kamera kurulumu kullanıcıları karşılıyor. Cihazın ekran kasa oranı tam anlamıyla mutlu etmese de sınıfına göre kabul edilebilir bir düzeyde.

Samsung Galaxy A14 4G, gücünü 12 nm mimariye sahip MediaTek Helio G80 işlemcisinden alıyor. Yonga seti; iki 2.0 GHz ARM Cortex-A75 ve altı 1.8 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ilave olarak Mali-G52 MC2 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Gamer'ları üzen haber! Steam’de popüler oyunlara yüzde 100’den fazla zam! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Spotify Premium üyelik ücretlerine zam geldi! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

MediaMarkt’ta kampanya! 699 TL’den başlayan fiyatlarla akıllı saat sahibi olabilirsiniz! İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi