Teknoloji

Uygun fiyatlı Xiaomi Civi 3’ün tanıtılacağı tarih sonunda belli oldu!

Xiaomi Civi 3 modelinin özellikleri önceden IMEI veri tabanında ortaya çıkmıştı ve şimdi cihazın çıkış tarihi de sızdırıldı. Daha önce teknik özellikleri ve IMEI veri tabanında görünen akıllı telefonun çıkış tarihi de şimdi sızdırıldı

Xiaomi, genişlettiği ürün yelpazesi için fiyat performans odaklı Civi 3 modeliyle gündemde. Daha önce teknik özellikleri ve IMEI veri tabanında görünen akıllı telefonun çıkış tarihi de şimdi sızdırıldı.

Xiaomi Civi 3, 30 Mayıs'ta kullanıcıların beğenisine sunulacak. Ancak bu bilgi resmi olarak doğrulanmadı ve resmi açıklamanın beklenmesi gerekiyor.

Akıllı telefon, AMOLED ekranında 120 Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlük sunacak. Ön tarafta hap şeklinde iki kamera barındıran bir tasarım olması bekleniyor ve her bir sensörün 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı tahmin ediliyor.

Arka kamera kurulumunda ise Sony IMX800 ana kameranın kullanılacağı söyleniyor. MediaTek bir yonga seti kullanılacağı da söylentiler arasında ve bu yonganın MediaTek Dimensity 8200 olması bekleniyor.

CIVI 2 ÖZELLİKLERİ!

Xiaomi Civi 2, 6.55 inç Full HD çözünürlüklü AMOLED ekranıyla geliyor ve 120Hz tazeleme hızı ve Dolby Vision desteği sunuyor.

Cihaz, güçlü bir Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemciyle destekleniyor ve 8GB veya 12GB RAM seçenekleri mevcut. Depolama açısından ise 128GB veya 256GB dahili depolama seçenekleri mevcut.

Ön tarafta, çentik içinde iki adet 32 Megapiksel ön kamera yer alıyor. Arka tarafta ise üçlü bir kamera kurulumu var. Ana kamera, 50 Megapiksel çözünürlüğe sahip Sony IMX766 sensörüne sahip. Ayrıca, ultra geniş açılı 20 Megapiksel ve 2 Megapiksel makro lensler de mevcut.

Xiaomi Civi 2, 67W hızlı şarj özelliğine sahip 4.500 mAh pil ile destekleniyor. Ayrıca, cihazın ekranı parmak izi sensörü olarak da kullanılabilir.

Diğer özellikleri arasında 5G bağlantı, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, GPS ve NFC yer alıyor. Xiaomi Civi 2, Android 11 işletim sistemi ve MIUI 12 arayüzü ile çalışıyor.

Xiaomi'den Android 14 müjdesi! Modeller tek tek açıklandı!
Samsung Galaxy A53, BİM'de dayanıklılığı, performansı ve inanılmaz fiyatıyla sizi bekliyor!
Satıştan kalkan iPhone 11 bahara özel Vatan Bilgisayar'da! MediaMarkt, A101, BİM, Migros ve Carrefoursa'yı solladı!