Kent Haberleri

Uyuyan dev uyandı! Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! İslam Memiş resmen açıkladı! Elinde gümüş olanlar koşun bakın

2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran gümüş 2023 yılında altını tahtından etmeye geliyor. Uyuyan dev uyandı! İslam Memiş resmen açıkladı! Elinde gümüş olanlar koşun bakın... Altın Kahini İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılından yükselişe geçeveğini söyledi

Uyuyan dev olarak nitelendirilen gümüşün 2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olacağı söyleniyor. Altın Kahini İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılından yükselişe geçeveğini söyledi. 

Uyuyan dev uyandı! Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! İslam Memiş resmen açıkladı! Elinde gümüş olanlar koşun bakın...

UYUYAN DEV UYANDI!

Gümüş fiyatları 2022 yılından  yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağladı. Yatırımcısına en çok kazanç sağlayan gümüşte yukarı yönlü hareketlilik son gaz devam ediyor. Uzun zamandır sessizliğinş koruyan gümüş artık uyandı ve yatırımcıların odağına yerleşti. Milyonlarca yatırımcı gümüşteki son dakika gelişmeleri an an takip ediyor. 

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ YORUMU!

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyledi ve rakam verdi. Memiş yatırımcıları uyararak gümüş ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Memiş: 2022 yılında gram gümüş, 9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselerek alıcısına yüzde 45 kazandırdı.

2022 yılında 20 TL bekliyorduk ancak çok baskılandığı için yükselişini 14.35 TL'ye kadar sürdürebildi. Bu yıl 20 TL seviyesinin üzeri, benim için sürpriz olmayacak. Hem rasyo hem ons hem de dolar/TL kurunun gram gümüşe destek vereceğini düşünüyorum.

Direnç seviyelerini 16-18-20 TL olarak takip edeceğim. Bu yıl normal getirisi bile gram gümüşü 21 TL işaret ediyor. Gümüşün ons fiyatı ise bugün 23.67 dolar seviyesinde. 23-25 dolar aralığında gezinmeye devam ediyor. Hedef olarak 40 dolar seviyesini takip edeceğim. 26,28, 30 dolar seviyeleri, direnç seviyeleri. 30 dolar seviyesini yukarı yönlü kırdıktan sonra yükseliş hızlanabilir. '' dedi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 gram gümüş fiyatı kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? 8 Şubat 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ TL? 8 ŞUBAT 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

8 Şubat Çarşamba gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün gümüş fiyatları bir miktar yükselişle başladı. Bugün gümüşün ons fiyatı 22,43 dolar. Gümüş alış fiyatı 13,62 lira, satış fiyatı 14,18 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Altın fiyatları resmen yerle bir oldu! Altın için son fırsat! Hemen bakın! 8 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

Dolar şubat ayında tam bu kadar olacak! Dolar satacaklar bir kez daha düşünün! Son dakika dolar gelişmesi