Beyaz Eşya

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Biriken bulaşıklarınızı güvenle ve kısa sürede yıkanmasını sağlayan bulaşık makinesi, uzun yıllardır evlerin baş köşesinde kendine yer edinen bir beyaz eşya ürünü haline geldi. Siemens de artık hiçbir ev bulaşık makinesiz kalmasın diye uzaktan kontrol edilebilen SN23II51KT solo bulaşık makinesini piyasaya resmen armağan etti. Peki, Siemens SN23II51KT solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

YORULMADAN ZAMAN KAZANIN

Yaşamın temposu günden güne artarken, Home Connect özellikli Siemens bulaşık makineleri yaşamı kolay hale getirmek için yanınızda. Akıllı bulaşık makinenizi Home Connect uygulaması ile kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz. İster yıkama programını hızlandırın, ya da ister "sessiz" modu çalıştırın. Bunun yanı sıra, uygulama bulaşık makinesi tabletlerinizin bittiğini dahi haber verebilir. Yaşam şimdi biraz daha kolaylaştı.

 

UZAKTAN KONTROL

Home Connect uygulaması, Siemens SN23II51KT solo bulaşık makinesini nerede olursanız olun, istediğiniz zaman çalıştırmanızı, program ve seçenekleri kolay bir şekilde seçmenizi sağlar. Böylece, tabaklarınızı tam ihtiyacınız olduğu anda tertemiz ve hazır bir şekilde bulabilirsiniz.

SİEMENS SN23II51KT SOLO BULAŞIK MAKİNESİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

 

SİEMENS SN23II51KT SOLO BULAŞIK MAKİNESİ EN UYGUN NEREDE SATILIYOR?

AYRINTILAR İÇİN: https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Eylül 2023 tarihinde saat 03.56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.92 Türk Lirası, Euro 29.94 Türk Lirası, altının gramı ise 1653 Türk Lirası değerindedir.

Bosch BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgede fiyatlar resmen çakıldı!

Simfer SK-6704 8 litre airfryer’da indirim sürprizi! Airfryer almak isteyenler hemen baksın!

Bir milyar renk tonuna sahip Samsung 75Q60C 75 inç 189 ekran 4K ultra hd smart QLED TV’de fiyatlar güncellendi!