17 / 05 / 2024

Uzman doktor Avrupa’ya gitti, gördükleri şok etti

Uzman doktor Avrupa’ya gitti, gördükleri şok etti

Kiracı mağduru olan ve kira davası 20 ayın ardından biten Uzman Doktor Dağıstan Ayan, Avrupa seyahatinin ardından X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Avrupa şehirlerinin düzen ve temizliğinden bahseden Ayan, “Işıklarda bekleyen Suriyeliler ve Çingeler yok” dedi.



Kiracı mağduru olan ve kira davası 20 ayın ardından biten Uzman Doktor Dağıstan Ayan, Avrupa seyahatinin ardından X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Dr. Dağıstan Ayan https://twitter.com/antihistamink  X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Avrupa şehirlerinin ne kadar düzenli ve temiz olduğunu belirterek, “Gecekondular yok, sıvasız evler yok.
Sokakta başıboş hayvanlar yok” dedi. Işıklarda bekleyen Suriyeliler ve Çingenelerin de olmadığını belirten Ayan, “İzmir’in bile yarısı gecekondu hâla. Biz neden böyleyiz” diye sordu. Dr. Ayan’a takipçilerinden yorum yağdı. Her şeye tamam diyen takipçileri, İzmir’in şehircilik konusunda çok geride olduğunu ve bu nedenle de Avrupa ile kıyaslanmak için doğru bir tercih olmadığını belirtti. "İzmir'in hali içler açısı,  İzmir  Konya'nın yanında Kamboçya gibi" yorumlar geldi. 

İŞTE O PAYLAŞIM VE GELEN YORUMLAR

İZMİR'İN HALİ İÇLER ACISI...

İZMİR, KONYA'NIN YANINDA KAMBOÇYA GİBİ 

Dolar aldım sabit kaldı, altın aldım düştü diyenler bu haberi okusun!

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Hangi yatırımcılar konutunu satıyor?

Emekli ve memur maaşlarında son dakika! Hesap kitap yapıldı, yeni zam tablosu ortaya çıktı! İşte bu kadar zam yapılacak!


Geri Dön