Kent Haberleri

Uzman doktor ve hemşire maaşları tam bu kadar olacak! Son dakika rakamları geldi: Şimdi yeni maaşlarınıza bakın!

Doktor ve hemşireler Temmuz zamlı maaşlarının kaç liraya yükseleceğini merakla araştırıyor. Peki uzman doktor ve hemşire maaşları ne kadar olacak? İşte o rakamlar... Buna göre aylık enflasyon yüzde 3,92 olarak belirlenirken, yıllık enflasyon da yüzde 38,21 şeklinde açıklandı

Milyonların beklediği 6 aylık enflasyon farkı bugün resmen belli oldu. Buna göre aylık enflasyon yüzde 3,92 olarak belirlenirken, yıllık enflasyon da yüzde 38,21 şeklinde açıklandı. 

Maaşları etkileyecek enflasyon rakamları, memur ve emekliler tarafından dört gözle bekleniyordu. Rakamların belli olmasının ardından, hemşire ve doktor olarak mesleğini yapanlar da maaşlarına yapılacak zam oranlarını merakla araştırmaya başladı. 

Uzman doktor ve hemşire maaşları tam bu kadar olacak! Son dakika rakamları geldi: Şimdi yeni maaşlarınıza bakın!

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklanan Haziran ayı TÜFE verisine göre; memur ve emeklisinin maaşlarına yansıyacak 6 aylık enflasyon farkı kesinleşti. 

SSK ve Bağkur emeklilerinin enflasyon farkı yüzde 19.77 olarak belirlenirken, memur zammı ise yüzde 17.55 şeklinde kaydedildi. 

Bu ay en düşük memur maaşının da 22 bin Türk Lirası yapılması planlanıyor. Memur maaş zammı ile ilgili kanun teklifi bugün Meclis'e sunulacak. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda, kanun teklifinin hızla yasalaşmasının sağlanacağı belirtildi.

Uzman doktor ve hemşire maaşları tam bu kadar olacak! Son dakika rakamları geldi: Şimdi yeni maaşlarınıza bakın!

Doktor ve hemşireler Temmuz zamlı maaşlarının kaç liraya yükseleceğini merakla araştırıyor. Enflasyon rakamlarının da belli olmasının ardından, son dakika hesaplamaları tek tek yapıldı. 

UZMAN DOKTOR MAAŞI KAÇ LİRA OLACAK? 

1/4 derecesinde çalışan bir uzman doktorun mevcut maaşı 24 bin 743 Türk Lirası olarak ödeniyor. 

Temmuz'da yüzde 40 zam gelmesi halinde 1/4 derecesinde çalışan bir uzman doktorun maaşı, 34 bin 640 Türk Lirası'na yükselecek. 

LİSANS MEZUNU HEMŞİRE MAAŞI NE KADAR OLACAK? 

5/1 derecesinde üniversite mezunu olarak çalışan hemşire maaşları şu an 15 bin 611 lira şeklinde veriliyor. 

Temmuz zammıyla yüzde 40 artış yaşanması halinde lisans mezunu hemşire maaşı, 21 bin 855 Türk Lirası'na çıkacak. 

Bolu Belediyesi 21 bin 148 metrekarelik arsa satacak!

Ukrayna'daki Zaporijya Nükleer Santrali'ne saldırı paniği! Etkilenecek ülkeler tek tek açıklandı: Türkiye de listede var

Yerli otomobil TOGG'a ilk zam geldi! TOGG'un zamlı fiyatı ne kadar oldu?

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!