29 / 04 / 2024

Uzman isim açıkladı: Bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor! Otomobil almak isteyenler için yeni yol...

Uzman isim açıkladı: Bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor! Otomobil almak isteyenler için yeni yol...

Otomobil fiyatlarının son zamanlarda yükselmesi ile araba almak isteyenler uygun fiyata araba alabilmenin yöntemlerini araştırıyor. Uzman isim açıkladı, bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor...



Uygun fiyata araba almak isteyen vatandaşlar, ucuza araba almanın yöntemini buldu.  O da icradan ihaleyle satılan araçlar. Değerinin yarısına satılan araçlar nasıl alınıyor? Uzman isim açıkladı.

BU ARABALAR YARI FİYATINA SATILIYOR

Sputniknews'te yer alan habere göre; icralık arabalar yarı fiyatına satılılıyor. Avukat Zafer İşeri "Araçlar icra satışında yüzde 50 bedelle satışa çıkıyor" dedi. Kimi 30 bine, kimi 300 bine satılıyor.'' diyerek önemli açıklamalar yaptı.

Uzman isim açıkladı: Bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor! Otomobil almak isteyenler için yeni yol...

İCRADAN ARABA NASIL ALINIR?

Avukat Zafer İşeri  "İcrada olan bir aracı satın almak istiyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken ilk şey Adalet Bakanlığı'nın kurmuş olduğu UYAP sitesine girmek. Bu siteye girildiğinde satışa çıkan araçlar görülmekte.

Siteye e-devlet şifresi veya mobil imza ile giriş yapılabilmekte. İhaleye girmek isteyenler, almak istedikleri araç için belirlenen fiyatın yüzde 10'unu teminat yatırmaları gerekmektedir" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Araç almak isteyenler buradaki taşıt ilanını seçerek, aracın türüne (otomobil, cip, ticari vb.) göre tercihini yapıp ihaleye girebilir. İsteyenler aracı gidip otoparkta da görebiliyor." dedi.

OTOMOBİL FİYATLARI GERİLEDİ 

Araba ilan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksine göre ocak ayında fiyatlar yüzde 2,6 daha geriledi.

ilanlarda en çok görülen markalar sırasıyla Fiat, Renault, Volkswagen, Ford, Opel, Hyundai, Peugeot, Toyota, Honda ve Citroen oldu. İlanlara model özelinde bakıldığında ise ocak ayında en çok ilan verilen otomobil modelleri sırasıyla Clio, Astra, Megane, Focus, Corolla, Egea, Honda Civic ve Volkswagen Polo oldu. Bu modelleri ise Volkswagen Passat ve Opel Corsa takip etti.

Şimdi otomobilleri satın almak mı, kiralamak mı daha mantıklı?

Renault Clio'da şubat indirimi! Net fiyatı 477 bin 731 TL! Aylık 19 bin 600 TL ile araba sahibi olun!

Otomobil fiyatları ocakta yüzde 2.6 geriledi! 10 yaş ve üzerindeki araçların ilanları arttı

Geri Dön