Kent Haberleri

Uzman isim duyurdu: Gümüş 28 Mayıs'tan sonra şahlanacak! 

Son zamanlarda yatırımcısına kazandırmaya devam eden gümüş için 28 Mayıs işaret edildi. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı.Gümüşün geleceği rekor seviyeyi duyuran İslam Memiş, elinde gümüş olan yatırımcıyı uyardı

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gümüşün geleceği rekor seviyeyi duyuran İslam Memiş, elinde gümüş olan yatırımcıyı uyardı. 

Peki, gümüş fiyatları ne kadar olacak? İslam Memiş'in gümüş tahmini ne? Gümüş bugün ne kadar, kaç TL'den işlem görüyor? İşte detaylar...

GÜMÜŞÜN GELECEĞİ REKOR RAKAM NE KADAR OLACAK?

Altın, gümüş, dolar euro tahminleri ile yatırım piyasalarında sık sık ismi duyulan İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. 

Gümüş fiyatlarına dair önemli açıklamalar yapan Memiş, elinde gümüş olan yatırımcıları uyararak, gümüş fiyatlarının rekor seviyeye ulaşacağını kaydetti.

2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunun bir kez hatırlatan İslam Memiş, 2023 yılınınson çeyreğine kadar gümüş fiyatlarının yeni rekora imza atacağını açıkladı. 

İslam Memiş, gümüşü önemsediğini her sık sık ifade edrek elinde gümüş olan yatırımcılara ''sakın satmayın'' uyarısında bulunuyor.

Son zamanlarda düşüşe geçen beyaz metalin tekrar yükseleceğini ifade eden Memiş 28 Mayıs tarihinden sonra altın ve gümüş fiyatlarında tekrar yükselişlerin olacağını kaydetti.

Haziran ayından sonra gümüş fiyatlarının 20 lira olacağını belirterek ons gümüşteki beklentisini ise 40 dolar olarak açıkladı.

Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? 21 Mayıs gümüş fiyatları kaç TL? Gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 21 Mayıs 2023.

GÜMÜŞ FİYATLARI 21 MAYIS 2023!

21 Mayıs gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından izleniyor. Yatırımcılar "Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? Gümüş ne kadar?'' sorularına yanıt arıyor.

Gümüş fiyatları haftanın son gününde şu seviyelerde hareket ediyor; Ons gümüş fiyatı an itibariyle 23,84 dolar, gümüşün gram fiyatı 15,631 TL, satış fiyatı ise 16,855 TL seviyesinden işlem görüyor.

Milyonlarca kişiye zam müjdesi! Asgari ücret, memur ve emekli maaşı, sosyal destek tutarları... Hepsi tek tek yükseliyor

SSK Bağkur'lu maaşlarına okkalı maaş zammı! Temmuz ayında maaşlar ne kadar olacak?

Mevduat faizi ile politika faizi arasındaki makas iyice açıldı! Mevduat faizleri yüzde 50’ye kadar tırmanabilir!