Kent Haberleri

Uzman isim öyle bir yorum yaptı ki bütün yatırımcıların aklı başından gidecek! İşte altının füze gibi fırlayacağı tarih

Altın ücretlerinde geçtiğimiz hafta ile beraber yaşanan ani yükseliş neticesinde uzman isimler vesilesi ile altın tahminleri yapıldı. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan'dan akılları baştan alan yeni bir tahmin geldi.Edirneli kuyumcular aracılığı ile yapılan açıklamalar ile beraber gram altın satış ücreti belrilenen ay yani 2023 mayıs ayı bitimine doğru 1

ALTIN FİYATLARI ARTIŞA DEVAM EDECEK!

Altın ücretlerinde yaşanan ani çıkış ile beraber ünlü ekonomistler ve altın piyasaları uzmanları aracılığı ile açıklamalar gelmeye devam ediyor. Edirneli kuyumcular aracılığı ile yapılan açıklamalar ile beraber gram altın satış ücreti belrilenen ay yani 2023 mayıs ayı bitimine doğru 1.400 TL'ye çıkabileceği ön görülüyor.

Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan yorumunda rutin olarak çıkışını sürdüreceğini ifade etti. Gram altının günümüzdeki ücretinin 1.240 TL olduğunu, ilerleyen günlerde ise 1.400 TL'ye kadar çıkacağını söyledi.

Gram altın ücretinin günümüzde 1.240 TL'ye kadar çıkığını vurgulayan Başkan İsmail Kalkan, mayıs ayı bitimine kadar 1.400 TL'ye çıkacağına dair tahminde bulunurken 2023 senesinin bitimine doğru ise 2 bin TL'yi göreceği ön görüsünde bulundu.

 Uzman isim öyle bir yorum yaptı ki bütün yatırımcıların aklı başından gidecek! İşte altının füze gibi fırlayacağı tarih

MAYIS AYI SONUNDA ALTIN FİYATLARI YENİ REKOR KIRACAK

Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan altın ücretlerine dair yaptığı açıklamaları sürdürdü. Gram altın ücretlerindeki çıkışın ya da altın ücretlerindeki yükselişin oldukça normal olduğuna vurgu yaptı. Rutin bir şekilde çıkış sağladığını, bu çıkışların ise süreceğini ifade etti.

Gram altın değerinin 1.240 TL olduğu mayıs ayı ile beraber mayıs ayı bitimine doğru 1.400 TL'ye çıkacağına dair ön görülerini paylaştı. Altının çok ürkek olduğunu söyleyen  İsmail Kalkan zoru ve sıkıntıyı sevmeyeceğini ve dünyadaki en emniyetli emtia olduğunu söyledi.

ALTIN FİYATLARINDA YIL SONU TAHMİNİ

Altın ücretlerine dair bir diğer yorum ise kuyumcu Rahmi Cömert tarafından geldi. Altın ücretlerinin 1.240 TL seviyelerinden işlem gördüğünü söyleyen kuyumcu seçim evvelinde 1.350 TL ile 1.400 TL seviyelerine çıkabileceğini vurguladı. ene sonu tahmininde bulunan kuyumcu ise 2 bin TL'yi görebileceğine dikkat çekti. Cebinde TL'si olanın kuyumcuya koşması gerektiğinin altını çizdi.

Milyonlarca emekli çifte bayram yaşayacak! Tarih belli oldu bu habere hemen bakın!

Bu habere bakmadan markete gitmeyin! Tarım Kredi Kooperatiflerinde fiyatlar dibi gördü! 

Bim, 21 Mart aktüel ürünler kataloğu ile Ramazan bombasını patlattı! pastırma 38.50, salam 28.50 TL, köfte! Acele edin