Altın & Dolar

Uzman isimden yatırımcılara ikaz! Ons altın fiyatları yakında...

Gram altının son dönemlerdeki çıkışları vatandaşı tedirgin ederken, bu çıkışların daha ne kadar süreceği, Uzman isim Hatice Kolçak tarafından yapıldı. Kolçak, ons altın fiyatlarında mutlu eden haberlerin yakında geleceğini ifade etti.Bu açıklamaları yapan isimlerden birisi de para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak

Gram altında meydana gelen hareketlenmenin ardından uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu açıklamaları yapan isimlerden birisi de para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak.
Kolcak, Gram altın fiyatlarında yakında ons altının doping etkisinin olacağı ve yeni rekorların gelebileceğini ifade etti.

YÜKSELİŞLER YAKINDA BAŞLAYACAK

Türkiye'de yapılan seçimlerin ardından hareketlenen altın fiyatları gündemdeki yerini koruyor. Yatırımcıların ve uzmanların gündeminde yer alan altın fiyatlarına ait açıklamalar gelmeye devam ediyor. Piyasa uzmanı Hatice Kolçak'tan gram altına dair değerlendirmeler geldi.

Gram altın fiyatlarındaki çıkışların kısa bir zamanda başlayacağını ifade etti. Resmi Youtube kanalı üstünden paylaştığı videoda yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Hatice Kolçak, ons altın fiyatlarında güzel haberler beklediğini söyledi. Yatırımcıların gündeminde yer alan gram altın ve ons altına ait açıklamalar yaptı.

Uzman isimden yatırımcılara ikaz! Ons altın fiyatları yakında...

YATIRIMCILARA MÜJDE

Youtube kanalı üzerinden yapılan paylaşım ile yatırımcıların dikkatini çeken Hatice Kolçak kritik ayrıntılara değindi. Seçimlerden sonra ani bir çıkış yaşayan gram altın fiyatlarını gözden geçiren uzman isim öngörülerde bulundu. Ons altın fiyatlarına ve gram altın fiyatlarına dair açıklamalar yaparken, ons altın fiyatlarında mutlu eden haberlerin yakında olduğunun da altını çizdi.

Daha evvelinde devamlı yaptığı isabetli öngörüleriyle de bilinen uzman isim yatırımcılar aracılığı ile yakın takibe alınmıştı. Gündemde yer alan uzman isim aracılığı ile paylaşılan alımlara göre gram altın fiyatlarında henüz bir problem görünmüyor. Seçimler ve yaz mevsimiyle beraber yükseliş gösteren gram altında artışların sürmesi bekleniyor.

ALTIN DEĞERLENDİRMESİ

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'ın açıklamaları ise şu şekilde;

"Gram altında hiçbir problem yok. Yön yukarı. Dolar/TL yükseliyor. Bu da gram altının çıkmasına sebep oluyor. Ons altın tarafı önemli. Ons altında 2 bin doları görebiliriz. Hem dolar hem de ons altından gelen katkı gram altında bir gol görebiliriz. Hatta gram gümüşten de pozitif bir çıkış bekliyoruz."

Bu şartları taşıyan herkes ödemeden faydalanacak! Toplam 22 bin 440 TL ödenecek

Şok'ta 1 litre ayçiçek yağı 37.50 TL 'ye düştü! Raflar boşalmadan acele edin

Bu kadar destek ödemesi daha önce hiç verilmedi! Miktar çocuk sayısına göre belirlenecek