09 / 09 / 2024

Uzmanı açıkladı! Arsa yatırımı neden diğer yatırımlardan daha güvenli? 

Uzmanı açıkladı! Arsa yatırımı neden diğer yatırımlardan daha güvenli? 

Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda neden arsa yatırımının diğer yatırımlardan daha güvenli olduğunu anlattı. 



Son dönemlerde yeni bir gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen pek çok kişinin en çok yöneldiği yatırım araçları arsa ve araziler şeklinde belirtiliyor. 

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen gayrimenkul satışlarının yüzde 90’lık bölümünü arsa ve arazi satışları oluşturduğu belirtilirken, Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu’dan da arsa yatırımları ile ilgili çok öneli bir paylaşım geldi.

Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu, resmi sosyal medya hesabı https://x.com/Toksnergis üzerinden yaptığı paylaşımda arsa yatırımının neden diğer yatırımlardan daha güvenli olduğunu anlattı. 

Gayrimenkul Danışmanı Nergis Erdoğdu'nun paylaşımı şu şekilde:

NEDEN ARSA YATIRIMI DİĞER YATIRIMLARDAN DAHA GÜVENLİ 

Arsa yatırımı, gayrimenkul yatırımcıları için güvenli ve kârlı bir seçenek olarak öne çıkıyor. İşte neden arsa yatırımını gelin birlikte bakalım 
 

YIPRANMA VE DEĞER KAYBI YOK!

Arsalar, binalar gibi zamanla yıpranmaz veya değer kaybetmez. Doğal afetler ya da bakım masrafları gibi risklerden uzaktır, bu da uzun vadede güvenli bir yatırım anlamına gelir.

TALEP ARTIŞI

Gelişen bölgelerde arsa talebi sürekli artış gösterir. Şehirleşmenin hızlandığı bölgelerde arsanızın değeri, çevredeki projeler ve altyapı çalışmalarıyla birlikte hızla yükselebilir.

ESNEK KULLANIM ALANI 

Arsalar, konut veya ticari projeler için kullanılabilir. İmar durumuna göre arsayı farklı amaçlarla değerlendirme esnekliğine sahipsiniz, bu da yatırımınızı gelecekte farklı şekillerde kazançlı hale getirebilir.

Sonuç olarak, arsa yatırımı uzun vadede değerini koruyan ve artıran güvenli bir yatırımdır. Sabırlı yatırımcılar için büyük fırsatlar sunar! 

Tapu mirasında hangi şartlar kalktı?

Emlak dolandırıcılığındaki bu yeni yöntem ağızları açık bıraktı!

Satılık konutların ilanda kalma süresi 70 gün!


Geri Dön