27 / 09 / 2024

Uzmanı uyardı: Ayağı yere basmayan, altı boş hisseli tarlalardan ve kooperatif hisselerinden uzak durun!

Uzmanı uyardı: Ayağı yere basmayan, altı boş hisseli tarlalardan ve kooperatif hisselerinden uzak durun!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ayağı yere basmayan, altı boş hisseli tarlalardan ve kooperatif hisselerinden uzak durulması gerektiğini söyledi.




Arsa, arazi, tarla yatırımı yapmak isteyenler nelere dikkat edilmesi gerektiğini merakla araştırıyor. Uzmanlar, sık sık gayrimenkul yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri dile getirirken, konu ile ilgili bir paylaşım da Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül’den geldi.

Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/arifgudulcom üzerinden yaptığı paylaşımda ayağı yere basmayan, altı boş hisseli tarlalardan ve kooperatif hisselerinden uzak durulması gerektiğini söyledi.


Arif Güdül’ün paylaşımı şu şekilde:


 Yatırımınızın Ayağı Yere Basıyor mu?

Müstakil olsun ama dağın başında olsun, savunduğum budur. Ayağı yere basmayan, altı boş hisseli tarlalardan ve kooperatif hisselerinden uzak durun!

Hikayesi ve kazanç matematiği örtüşen fırsatlar varsa, gayrimenkul hukukuna hakim bir hukuk bürosundan danışmanlık alarak ilerlemek en doğrusu olacaktır.

Lütfen bana 'Bu hisse alınır mı?' ya da 'Bu kooperatife girilir mi?' diye sormayın! Bu süreçler, müstakil yatırımlar gibi ciddi araştırma gerektirir. Bölge planları, çevre düzeni, hissedar durumu ve olası risk analizleri dikkatlice yapılmadan adım atılmamalıdır.

Konut kredisi faizlerindeki düşüşü fırsata çeviren emlakçılara 100 bin TL ceza!

Halkbank emekli promosyonu Eylül 2024! Halkbank emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? 

Emeklilik sistemi sil baştan değişiyor: Çalışanlara ikinci emekli maaşı ödenmesi masada! 


Geri Dön