06 / 05 / 2024

Uzmanlar açıkladı! Gram altın 600 TL'ye ulaşacak!

Uzmanlar açıkladı! Gram altın 600 TL'ye ulaşacak!

Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Yaşanan gelişmelerden sonra Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklama yaptı...



Altın fiyatlarında son zamanlarda yaşanan hareketlilik neticesinden uzmanlardan açıklama geldi. Çeyrek altın dün 765,00 lira, Cumhuriyet altını 3.129,00 liradan satışa sunulurken 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise 471,70 liradan işlem görmüştü.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; altın fiyatlarındaki bu inişli çıkışlı seyir yatırımcıların kafasını karıştımaya başladı. Ellerinde altını bulunan yatırımcılar altınlarını satıp satmama arasında kalırken altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

 Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın ve döviz kurlarına dair önemli açıklamalar yaparak altın yatırımcısına önemli uyarılarda bulundu.

 Uzmanlar açıkladı! Gram altın 600 TL ye ulaşacak!

600 LİRANIN YOLU AÇILDI

İslam Memiş açıklamasında "Herkes gözünü yukarıya doğru çevirecek. Dolar kurunda 9 TL, gram altında 600 TL ve gümüşte 12 TL öngörülerimin artık yolu açıldı. Gümüş ve altın fiyatları için sürpriz tahmin! Asla kimseye satın demem diyerek ikaz etti! 1 ay sonra en az... Gram altın fiyatlarında ciddi bir yükseliş meydana gelecektir. Haziran sonunda gram altın için 600 TL'li rakamları konuşacağız. Gümüş ve altın fiyatları için sürpriz tahmin! Asla kimseye satın demem diyerek ikaz etti! 1 ay sonra en az... Kimse rehavete kapılıp üç kuruş kar için varlıklarını satmasın." dedi.

Memiş önceki haftalarda yaptığı açıklamada da "Yıl içinde altının gram fiyatında 600 lira, gümüşün gram fiyatında 12 lira seviyeleri test edilirse kimse için sürpriz olmamalı.Ons tarafındaki gerilemeye aldanıp kesinlikle varlıklar satılmamalı. Çok pişman olursunuz. TL ile mutlaka fırsat verecektir. Gümüş asla satmayın." şeklinde uyarılarda bulunmuştu.

Son dakika! Altın fiyatları yükselecek mi?

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön