Genel

V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

V Club, son 3 senede hayata geçirdiği projeler ile küçük yatırımcılara fırsatlar sunmayı sürdürüyor. V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!  10 bini aşkın kişinin arsa sahibi olmasına imkan sunan V Club, son olarak ülke genelinde 6 projeye aynı anda imza attı

Paylaşım ekonomisinde Türkiye’de yeni bir dönem başlatan V Club, son 3 senede hayata geçirdiği projeler ile küçük yatırımcılara fırsatlar sunmayı sürdürüyor. 

10 bini aşkın kişinin arsa sahibi olmasına imkan sunan V Club, son olarak ülke genelinde 6 projeye aynı anda imza attı. 

V Club Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, konu ile ilgili gerçekleştirdiği açıklamasında, amaçlarının erişilebilir yaşam, erişilebilir tapu sahipliği ve erişilebilir lüks olduğuna dikkat çekti. 

İşte V Club hakkında merak edilenler ve V Club projeleri...

V Club, ülke genelinde 6 adet projeyi aynı anda hayata geçirerek yatırımcılara fırsat sunuyor. Bunlar; Avşa ve Dikili’de denize sıfır olarak konumlanan, sosyal alanlar ile donatılan ve projelendirilen imarlı arsalar, Kuşadası’nda Türkiye’nin sanat, sağlık ve tarım köyünde atölye ve deneyim alanlarıyla ikinci bir yaşam vadeden paylaşımlı köy evleri, Alaçatı’da kira getirili otel yatırımı, Bodrum’da 1 aylık kira bedeline ömür boyu tatil imkanı sunan paylaşımlı tatil evleri ve Bodrum Yalıkavak Marina’da dünyanın en iyilerinden kabul edilen Riva Rivale 52 paylaşımlı yat satışı projesi oldu. 

VPublic, Mobilapp sistemi aracılığıyla, müşterilerin her türlü yatırım sürecini teknolojik bir altyapı ile yönetebildikleri bu model sayesinde, Ocak 2023 itibarıyla 10 bini aşkın kişi erişilebilir tapu sisteminden yararlandı ve tapu sahibi oldu. 

2023 YILINDA 2 MİLYAR LİRALIK SATIŞ HEDEFLİYOR 

V Club Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu ve amaçlarının erişilebilir yaşam, erişilebilir tapu sahipliği ve erişilebilir lüks olduğuna vurgu yaptı. 

Bülent Öztürk, bu amaçlarını verimsiz ve masrafı yüksek varlıkların, paylaşım ekonomisi sayesinde verimli hale getirilmesi ile sağladıklarının altını çizdi.

AVRUPA VE AMERİKA'NIN ARDINDAN TÜRKİYE'DE

Son senelerde küresel bazda alım gücünde düşüş yaşanması ve ihtiyaçların ortak giderilmesi ile israf kültürünü tasarruf ve erişilebilirlik kültürüne dönüştürmeyi amaçlayan paylaşım ekonomisi modeli, Avrupa ve Amerika’nın ardından Türkiye’de de V Club tarafından tüketicilere sunuldu. 

2022 yılı itibarıyla Avrupa ve Amerika’da paylaşım ekonomisi ürünleri geleneksel ürün pazarından yüzde 10 hacim almayı başarın paylaşım ekonomisi modeli kapsamında bu oranın 2050 yılında yüzde 50'ye yükselmesi öngörülüyor. 

Paylaşım ekonomisinde beklenen büyümenin en büyük nedeni olarak ise sahiplik anlayışındaki değişim ve teknolojideki gelişim işaret ediliyor. 

Web: https://vclub.com.tr/

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 600 TL'den başlayan taksitlerle satışta! Yeni proje! 

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor!