21 / 05 / 2024

V Yeşilada ön talep topluyor! İsra Holding'ten 769 konutluk yeni proje!

V Yeşilada ön talep topluyor! İsra Holding'ten 769 konutluk yeni proje!

İsra Holding imzası ile hayata geçirilen V Yeşilada projesinde ön talep süreci başladı. 3 etap olarak yükselecek olan projenin ilk etabı V Yeşilada Göl olarak açıklandı.



İsra Holding, mega kent İstanbul'daki yeni projesi V Yeşilada için düğmeye bastı. 769 konutun ve 48 villanın yer aldığı V Yeşilada 3 etap olarak yükselecek.

V Yeşilada projesinin ilk etabı olan Göl'de ön talebi süreci başlarken, projenin teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

İnşaat çalışmalarının V Yeşilada projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon loft daireler ve villalar bulunuyor.

2 oda 1 salon konutların fiyatlarının 15 milyon TL'den başladığı V Yeşilada Göl  Sultangazi-Gaziosmanpaşa aksında yükseliyor. 

V Yeşilada ön talep topluyor! İsra Holding ten 769 konutluk yeni proje!


İsra Holding Yeşilada projesinin ilk etabı V Yeşilada Göl’de 217 daire ve 28 villa yer alıyor. V Yeşilada’nın tamamı 68 bin metrekareye yakın bir alanda hayata geçirilirken, İstanbul’da deprem izolatörü kullanılan sayılı projeler arasında yer alıyor. 

V YEŞİLADA NEREDE?

V Yeşilada projesi, İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarıyla beraber TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun kesişim noktasında yükseliyor.
 

Avcılar Lotus Göl Evleri'nde lansmana özel yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Öniz Center projesi resmen başlıyor! Başkente 520 yeni konut geliyor! 

Kavan Flats Kabaoğlu kişiye özel ödeme planıyla satışta! Yeni proje! 


Geri Dön