Yeni Projeler

Vaat Center satışta! Peşinde indirimle ödeme imkanı!

TEM ve Basın Express Yolu’nun yanı başında yükselen Vaat Center'da satışlar başladı. Projede konut fiyatları 264 bin dolardan başlıyor. İşte Vaat Center ile ilgili merak edilenler... Projede 2 aydır inşaat çalışmaları sürüyor

Vaat Center projesi, İstanbul'un gözde lokasyonlarından TEM ve Basın Express Yolu’nun yanı başında Basın Express bölgesinde inşa ediliyor. Projede 2 aydır inşaat çalışmaları sürüyor. 

Vaat Center projesinde yer alan konutların net büyüklükleri 54 ile 190 metrekare arasında değişiyor. 

Teslimlerin Aralık 2025'te gerçekleştirilmesi planlanan projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

Peki Vaat Center projesinde yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? Projede ödeme seçenekleri nasıl? İşte Vaat Center ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Vaat Center projesinde, toplam  653 adet konut, 39 adet mağaza ve bir adet 5 yıldızlı otel bulunuyor. Proje ile konut sahiplerine, şehrin karmaşasından uzak ve hayatın içinde bir yaşam sunulması vadediliyor. 

Basın Express bölgesinde 25 bin metrekarelik geniş bir alanda yükselen projede 6 blok bulunuyor. 

Projede, açık yüzme havuzu / erkek-kadın 2 adet kapalı yüzme havuzu, Güvenlik, Kameralı güvenlik, Açık ve kapalı spor sahaları, Spor salonu - Wellness, Sauna, Buhar odası, Hamam, Açık ve kapalı oyun parkları, Bisiklet ve kaykay parkuru, Sera bahçeler gibi pek çok farklı sosyal donatı alanı bulunuyor. 

Açık hava sineması, Cep sineması, Müzik ve oyun odaları, Barbekü terasları, Misafir Suitleri, Toplantı salonlarının da yer aldığı projede tüm konutların balkonları ve depoları mevcut. 

Proje, TEM Otoyolu'na 1 kilometre, Mall of İstanbul'a 2 kilometre, Kanal İstanbul'a 5 kilometre, Medipol Mega Hastanesi'ne 1 kilometre, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne 4 kilometre, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'na 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. 

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilen proje, radye temel sistemiyle yükseliyor. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdünün de yapıldığı belirtiliyor. 

VAAT CENTER TEMMUZ 2023 FİYAT LİSTESİ 

Vaat Center projesinde yer alan 1+1'ler 264 bin dolardan, 2+1'ler 370 bin dolardan başlayan liste fiyatıyla satışa sunuluyor. 

Projede peşin alımlarda indirim fırsatı sunuluyor. Örneğin 264 bin dolar olan 1+1 dairenin fiyatı indirimle 200 bin dolara kadar, 2+1 dairenin fiyatı da 300 bin dolara kadar düşüyor. 

Projede 12, 24 ve 36 ay vade seçenekleriyle de ödeme imkanı sunuluyor. 

Web: http://vaatcenter.com/

Tel: 0 212 656 90 90

Litus İstanbul'da 2+1'ler 22.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Peşinde yüzde 8 indirim fırsatı!

Neva Yalı İzmir'de 24 ay vade fırsatı! Aralık 2025'te teslim!

Tuna Aşiyan Konakları satışta! Peşin ödemede yüzde 10 indirim fırsatı!