28 / 04 / 2024

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.



İnşaat sektöründeki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Vaat Holding, mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’teki ikinci yatırımı ile söz konusu bölgede yeni bir proje daha inşa ediyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Vaat Holding bünyesinde faaliyet gösteren Vaat Yapı imzası ile yükselecek olan proje 25 bin metrekare arsa üzerinde konut, ticari ünite ve otelden meydana geliyor.

Vaat Center la Basın Ekspres e 653 yeni konut geliyor! 

TİCARİ ÜNİTELERİ VE 5 YILDIZLI OTELİYLE BÖLGENİN YENİ MERKEZİ OLACAK

Yine paylaşılan detaylara göre, İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres hattının yüksek yatırım değerli lokasyonu Güneşli’de inşa edilen Vaat Center projesi, ticari üniteleri ve oteliyle bölgenin de yeni merkezi olacak. Aktarılan bilgiye göre, 653 konut, 41 ticari ünite ve 5 yıldızlı otele de yer verilecek olan proje mimarisi ve donatılarıyla Güneşli’nin de yenilenen siluetinde de ayrışacak.

Verilen detaylara göre, söz konusu bölgenin ihtiyaçlarına hitap edecek ticari üniteleriyle hareketli ve 24 saat yaşayacak bir şehir merkezi şeklinde ön plana çıkacak Vaat Center, konutlarıyla da sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunmayı da hedefliyor.

Vaat Center la Basın Ekspres e 653 yeni konut geliyor! 

FERAH KULLANIM ALANLARINA SAHİP DAİRE SEÇENEKLERİ SUNUYOR

Geniş ve kullanışlı daire seçeneklerinin bulunduğu Vaat Center projesinde 1 oda 1 salondan, 3 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Yine verilen detaylara göre 88 metrekareden 184 metrekare arasında değişen konut seçeneklerinin bulunduğu Vaat Center projesinde spor ve sosyal donatı alanlarıyla da konforlu bir hayat sunuyor.

Avantajlı fiyatlarla satış sürecinin başladığı Vaat Holding Vaat Center projesinde, 7 bin metrekare açık, 2 bin 700 metrekare kapalı sosyal donatı alanı yer alıyor. Ayrıca yine verilen detaylara göre, söz konusu projede fitness merkezi, sauna, buhar odası ve hamam, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor sahaları yer alırken, aile ve çocuklar için sanat duvarı, tırmanma duvarı, açık ve kapalı oyun alanları, kaykay pisti, bisiklet parkurları ile mini sera bahçeleri mevcut. Eğlence ve etkinlik alanları arasında ise karaoke, müzik ve playstation odaları, açık hava ve cep sineması, barbekü terasları bulunuyor.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Model Kuyum Merkezi'nde yüzde 30 peşinatla 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?


Geri Dön