29 / 04 / 2024

Vadikent Konutları’nda yüzde 25 indirim fırsatı!

Vadikent Konutları’nda yüzde 25 indirim fırsatı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'na destek verdiğini açıklayan Komyapı, 30 Kasım tarihine kadar Vadikent Konutları'nda yüzde 25 indirim uygulayacağını ifade etti.



Komyapı, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'na destek verdiğini açıkladı. 30 Kasım tarihine kadar Vadikent Konutları'na yüzde 25 indirim uyguluyor.

Kent estetiğine uygun yapılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı’na çok önem verdiklerini söyleyen Komyapı AŞ. Genel Müdürü Mensuri Seher, ‘’Arsa üretilebilir bir ürün değil. Bu nedenle sürdürülebilir arazi yöntemi yani ‘’kentsel dönüşüm’’ verimli kullanıldığı takdirde hem şehir planlaması açısından hem de tüketici açısından memnun edici sonuçlar ortaya koyabilir. Kentsel dönüşümde asıl hedef zamanla eskimiş , yıpranmış , kullananlar ve çevre için hayati tehdit oluşturan, ayrıca şehrin yeni yapılaşmasına görsel olarak uyum sağlayamayan yapıları kent estetiğine ve kalite standartlarına uygun hale getirerek bu tehditleri ortadan kaldırmak olsa da yanlış imar planlarının sebep olduğu çarpık kentleşme de ancak bu sayede düzene oturtulabilecektir’’ açıklamasında bulundu.

''Önemli bir adım atacağız''

Projemizin ilk etabı 570 konutluk Vadikent Konutları ile başladı diyen Seher ’’Biz bölgeye girdiğimizde ticari kaygıları sebebiyle hiçbir müteahhitin bölgede bölgede inşaat yapma cesaretinin olmadığını gördük. Üstlendiğimiz misyonun farkındaydık ve bölgeye inanıyorduk. Vadikent projemize yatırımımızı tamamladığımızda ortaya harika bir proje çıktı. Ayrıca ilk kentsel dönüşüm projesi olmasından dolayı konut ihtiyacı olan alıcı da tedirgindi. İnşaat yüzde 100 güvene dayalı bir sektör. Konut alıcısının ilk aradığı kriter güvendir. Köklü firmamız, inşaat kalitemiz ve bulunduğumuz taahhütleri yerine getirmedeki hassasiyetimizle bunu sağlamak zor olmadı. İlerleye zamanla ortaya çıkan projenin ve ilk zamanlarda alım yapan yatırımcıların elde ettiği kazançlar da projemize olan ilgiyi artırdı’' dedi.

http://www.vadikentankara.com/


Geri Dön