Proje Güncel

Vadimahal'de son villalar! 24 ay vade farksız TL ödemeyle! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Vadimahal projesinde son villaların satışı devam ediyor. Vadimahal projesinden yüzde 35 peşinatla 24 ay vadeyle villa sahibi olunabiliyor.

Vadimahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor. Yalçınlar Group imzası taşıyan Vadimahal'de son villaların satışı devam ediyor. 

Büyükçekmece Vadimahal projesinde 73 adet villa bulunuyor. Tek katlı ve iki katlı villaların yer aldığı projenin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Peki Yalçınlar Group Vadimahal projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Vadimahal projesi nerede inşa ediliyor?  İşte merak edilen soruların yanıtları ve Büyükçekmece Vadimahal projesi ile ilgili detaylar...

Yalçınlar Vadimahal projesindeki tek katlı villaların fiyatları 56 milyon TL'den, iki katlı villaların fiyatları ise 75 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Büyükçekmece Gölvadisi'nde yükselen Vadimahal projesinden villa sahibi olmak isteyenler yüzd e35 peşinat ödediklerinde kalan tutarı 24 ay vade farksız taksitlerle ödeyebiliyor. 

Her villanın kendisine ait ferah bahçesi ve havuzunun bulunduğu Vadimahal projesindeki Mina villalar 7+1,  Alis billalar 7+1 Yasmin villalar ise 9+1 olarak tasarlandı. Projede  fitness salonu, çocuk oyun parkı, kapalı- açık yüzme havuzu, restaurant, spa bulunuyor.

BÜYÜKÇEKMECE VADİ MAHAL EVLERİ NEREDE? 

Yalçınlar Group Vadimahal projesi TEM'e 5 dakika, Mahmutbey gişelere 10 dakika, İstanbul Havalimanı'na 20 dakika mesafede yükseliyor. 

Web:https://www.vadimahalevleri.com/tr/

Telefon: 0212 886 19 00

 

YeniA Beylerbeyi satışta! Yeni proje! 

Turkuaz Sitesi'nde 3 milyon TL'ye 2+1! Eylül'de teslim!

Ankara Kocalar Nefes yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!