Sektörel

Vadistanbul Yaşam Yerleşkesi Gelişim ödülü aldı!

Hürriyet Gazetesi Emlak ekinde yer alan habere göre; Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Yaşam Yerleşkesi Gelişim" kategorisinde ödüle layık görüldü.

AYAZAĞA'da hayata geçirilen Vadistanbul projesi mimarisi ve donatılarıyla Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde ödül aldı. Vadistanbul, TEM, metro, üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla her yöne ulaşım imkânı sağlayan bir yaşam merkezi olarak inşa ediliyor. Bünyesinde konut, ofis, otel ve AVM ile alışveriş caddesi, yürüyüş yolları, restoranlar, kafeler gibi sosyal yaşam alanlarının yer aldığı Vadistanbul'un, şehrin 24 saat yaşayan yeni buluşma merkezi olması hedefleniyor. İnşa edildiği bölgenin dönüşümünde büyük rol oynayan proje bölgedeki sanayi alanlarının taşınmasıyla birlikte çevrenin gelişimine önemli ölçüde katkı sağlıyor. 


KABA İNŞAAT TAMAMLANIYOR

1 milyon 100 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 700 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 240 bin metrekare ofis alam ile 48 bin metrekare toplam alana sahip 5 ve 4 yıldızlı oteller bulunacak. 1111 konuttan oluşan ilk etabın kaba inşaatı yıl sonunda tamamlanıyor. Çalışmaların hızla devam ettiği projede teslimler 2014 yılının Temmuz-Ağustos aylarında başlayacak. 


Yüzde 65'i satıldı 

1+1,2+1 ve 3+1 tiplerindeki örnek dairelerin ziyarete acık olduğu Vadistanbul projesinde dairelerin yüzde 65'i sahiplerini buldu. 1+1,2+1,3+1,4+1 ve 5+1 dubleks daireler seçeneklerinin bulunduğu projede yasamın bedeli ise 465 bin TL'den başlıyor. TEM Otoyolu'nun yanı basında konumlandırılan Vadistanbul, konumu itibariyle Maslak ve Büyükdere Cadde'sinin alternatifi niteliğinde bir değere sahip.


Hürriyet Gazetesi Emlak eki