Proje Güncel

Vaditepe Göl Evleri Kiptaş projesi!

Vaditepe Göl Evleri Kiptaş projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. Yaklaşık 300 bin metrekarelik Bahçeşehir Park rekreasyon alanı üzerinde bulunan projenin basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak.

Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Vaditepe Göl Evleri Kiptaş projesi 4 bin adet konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak hayata geçiriliyor.


Kiptaş imzası taşıyan Vaditepe Göl Evleri lansmanı 24 Mart Salı günü yapılacak. İstanbul Başakşehir'de yer alan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tipleri bulunuyor. 


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri'nin ortak kullanım alanları arasında araç şarj üniteleri, misafir otoparkı, bay - bayan fitness salonu,  kapalı yüzme havuzu, kapalı çocuk havuzu, mini golf sahası ve kapalı otopark mevcut. 


Konut ve cadde dükkanlarından meydana gelen Vaditepe Göl Evleri Kiptaş projesi 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarasına sahip. Proje Bahçeşehir Park rekreasyon alanı üzerinde yükseliyor. 


Vaditepe Göl Evleri Kiptaş projesi iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com