30 / 04 / 2024

Vaditepe Göl Evleri'nde lansmana özel fırsatlar!

Vaditepe Göl Evleri'nde lansmana özel fırsatlar!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Göl Evleri'nde lansmana özel fırsatlar kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçirilen projede 357 adet konut bulunuyor.



Kiptaş imzası ile İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Vaditepe Göl Evleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Daire teslimlerinin 2017 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan proje 18 bin 500 metrekarelik arsa üzerine yayılıyor.


Vaditepe Göl Evleri'nde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 4 bin konutluk Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak yükselen projede 357 adet dairenin yanı sıra 52 adet ticari ünite yer alıyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Vaditepe Göl Evleri'nin inşaat alanı 100 bin metrekareden oluşuyor. Projede konut fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri konum olarak TEM Otoyolu'nun başında,  Marmaray  ve metro hattannın yanı başında, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın bir bölgede bulunuyor.


Vaditepe Göl Evleri'nde lansmana özel fırsatlar!

Banka faiz oranları ile kredi kullanılabilen ve 120 aya varan vade imkanı sağlanan Vaditepe Göl Evleri'nde firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


Vaditepe Göl Evleri nerede?

Satış ofisi adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Vaditepe Göl Evleri iletişim 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön